Меган и Хари се връщат в двореца Кенсингтън

LONDON, UNITED KINGDOM - MARCH 09: (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK NEWSPAPERS UNTIL 24 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME) Meghan, Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex attend the Commonwealth Day Service 2020 at Westminster Abbey on March 9, 2020 in London, England. The Commonwealth represents 2.4 billion people and 54 countries, working in collaboration towards shared economic, environmental, social and democratic goals. (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Както се очакваше раждането на дъщерята на Хари и Меган стопли отношенията им с британския двор. Двойка удобно се подмаза на кралицата с името на новороденото и сега очаква приветствия при пристигането си на острова.

След няколко седмици Меган Маркъл и принц Хари ще се срещнат с кралското семейство в двореца Кенсингтън в Лондон, където ще бъде открита новата статуя, посветена на принцеса Даяна. Изненадващо 39-годишната херцогиня на Съсекс иска да бъде до съпруга си, тъй като той ще се изправи очи в очи със семейството си за първи път след погребението на херцога на Единбург – принц Филип през април.

„Меган знае колко бе трудно за Харида е сам на погребението на дядо си и не иска това да се повтори“, казал приближен до семейството.

Има обаче и друга версия. Маркъл може би иска да види какво е настроението срещу нея след всички разкрития, които направи за живота си в двора. Не е изключено тя да се покайва за стореното и да иска да се помири с роднините на съпруга си. Особено след като те не правят нищо в посока на това да му помогнат в опитите да прави собствена кариера.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Анджелина Джоли за остаряването, щастието и децата
Пет години след раздалата си с Брад Пит Анджелина Джол признава, че...
Read More
0 replies on “Меган и Хари се връщат в двореца Кенсингтън”