Под хипноза

Paradise Found на Roberto Cavalli пресъздава на обонятелното платно вълшебната илюзия за бягство в Рая като състояние на духа. А еквивалента му като място може да откриете в сюрреалистичната градина с впечатляваща архитектура Лас Позас в мексиканската джунгла. Пътуването започва с пищното зелено на палмови листа, обгърнати от облак от нероли и пикантната нежност на  розов пипер. Необузданата флорална страст избухва в потоци от сладост с дъх на франджипани и медени вълни от жасмин. Пътеката, по която си проправяте път през буйната растителност, успокоява ума с нотки на сантал и хелиотроп. Мултисетивно усещане, обединяващо дива природа и италианска изтънченост, две емблематични за къщата качества.   

Escada не само през лятото, но и през зимата. Оригинално! Candy Love е като билет в лунапарк, пълен с магически атракции. Първият е пред шатрата с вкуснотии – карамелизирана ябълка с връх от ванилова сметана. Въртележка с посипани венчелистчета роза ви кара да не се чувствате виновни заради гурме пристрастията си. Сладък като бонбон и забавен като атракция, ароматът подпечатва приятелството между момичетата, готови да опитат всичко.  

На прага на новия ден излизате от вкъщи, пълни с надежди, емоции и планове, без да знаете какво ви очаква зад следващия ъгъл. Be Extra Delicious наDKNY e посветен на предизвикателствата на съвременния живот. Докато игривият вихър от круша и гардения, сливащ се с кремообразен карамел, ви кара да давате максимума от себе си, наслояването с оригинала позволява да  персонализирате настроението си. Еуфорията от живота никога не е била по-сладка.

Случайност ли е, че Един Пиаф вижда живота в розово? Едва ли. И за Nina Ricci бонбоненото ала балонче от дъвка е символ на романтика и смелост едновременно. Излъчвайки оптимизъм, светът на Nina Rose искри с нежност и щипка дързост. Киселото докосване на цитруси, омекотено от круша, се разтапя в кадифената мекота на портокалов цвят и нероли. Деликатността на жасмин прелива в опияняваща вълна мускус, последвана от чистотата на кедър.  

Spread the love
More from Свобода Сидерова
С цялата отговорност
Защо заставаме зад Klorane и гласуваме с две ръце за #feelgoodactgood Дермо-козметиката...
Read More
0 replies on “Под хипноза”