Ейдриън Броуди с нова роля

Актьорът Ейдриън Броуди ще направи своя дебют на сцената на Donmar Warehouse в Лондон с пиеса по истинската история на мъж, несправедливо осъден за убийство. The Fear of 13, написана от Линдзи Ферентино, разказва трагичната история на Ник Ярис, който прекарва 22 години зад решетките заради престъпление, което изобщо не е извършил.

На 29 години Броуди стана най-младият носител на Оскар, отличен в категорията „Най-добър актьор“ за ролята си в „Пианистът“ от 2002 година. Той споделя, че често следва инстинктите си и текстът на пиесата просто му е проговорил.

 „Обичам театъра и не съм се изявявал на сцената от много години, защото търсих правилната постановка. Тази пиеса е очевидният избор.“ – споделя Броуди, цитиран от ВВС.

„Свикнал съм с работата върху филми, а стилът е много по-различен, така че това е шанс да изляза от зоната си на комфорт и да изследвам нещо ново, което e невероятно и интимно. Това е история, пропита с истина, която изобличава систематичната несправедливост и апатия чрез надежда и човечност“- казва още актьорът и добавя, че обожава Лондон и е щастлив, че има възможност да играе на такава емблематична сцена.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Звездите през март
Овен Овни, март ще ви донесе много емоционални моменти. През този период...
Read More
0 replies on “Ейдриън Броуди с нова роля”