Дъщерята на Бил Гейтс се омъжи

jennifer gates husband
Getty Images

След шума около развода на Бил и Мелинда Гейтс идват по-добри дни за фамилията. Най-голямата дъщеря на семейството – Дженифър – се омъжи за дългогодишния си партньор Найел Насър. Той е състезател по конна езда, роден в семейството на милионери от Египет.

Насър е 30-годишен, с пет години по-възрастен от съпругата си. Роден е в Чикаго, но е израснал в Кувейт, където родителите ми управляват фирма за архитектура и дизайн. Тъй като майка му и баща му са граждани на Египет, той започва да се състезава в турнири по езда под флага на страната.

Спортната му кариера започва още от ранна детска възраст, като има участия в няколко издания на финалите за Световната купа на Международната федерация по конни спортове.

Jennifer gates

Списание People посочва, че Бил и Мелинда Гейтс са придружавали дъщеря си по време на церемонията, като това е първата им публична среща след финализирането на развода им през август 2021. Според Daily Mail гостите на сватбата на Дженифър и Найел Насър са около 300 души, а музикантите от Coldplay са поканени да свирят на партито.

Ден по-рано се е провела частна церемония за бракосъчетанието им по мюсюлманска традиция.

Сватбата е проведена в имение за 16 млн. долара, което Дженифър Гейтс получава като подарък за дипломирането си от своите родители.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Николас Димитров: Обществото е развратено до краен предел
Българин, говорещ 11 езика, написа психологически киберпънк трилър, който рисува мрачно бъдеще...
Read More
0 replies on “Дъщерята на Бил Гейтс се омъжи”