Esthederm с помощ към Български фонд за жените

Международният ден на жената – 8 март, няма как да не бъде помрачен от политическата ситуация. Безпрецедентна военна обстановка в Европа обаче даде възможност да покажем за пореден път, че любовта ще спаси света. Любовта и красотата.

В най-женския месец – март, Esthederm България ще дари 10% от оборота си на инициативата на Български фонд за жените в подкрепа на жени и деца, пострадали от войната в Украйна. Средствата ще бъдат разпределени както към пострадали, намиращи се в Украйна, така и към жените и децата, които пристигат в България.

Мотото на кампанията е #БлагодаримЧеВиИма в знак на признателност към всички жени – майки и дъщери, които героично се справят с предизвикателствата в ежедневието. Специално послание отправи актьорът Юлиан Вергов. Видеото е дело на режисьора Крис Захариев, а автор на текста – поетът и есеист Иван Ланджев.

„На 8 март мъжете обикновено споделят на жените какво мислят за тях, без да чуят женската гледна точка. Аз искам да благодаря на жените, но и да им дам думата, да им дам силата техният глас да се чува. Затова подкрепям кампанията на Esthederm, която отправя точно това послание“, коментира Юлиан Вергов.

Esthederm е част от козметичната компания NAOS, чиято основна мисия е „care first” или „грижата на първо място “. NAOS се ангажира с грижата не само за кожата, но и се ръководи от грижата към човечеството и планетата в създаването на продукти и социално отговорни кампании.

За Български фонд за жените: Български фонд за жените (БФЖ) е единствената българска организация, която подкрепя местни неправителствени организации (НПО), работещи по правата на жените за постигане на реалната им равнопоставеност във всички сфери на обществения живот и за премахване на всяка форма на дискриминация.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Обраха дома на Джони Деп
Тежката серия, в която влезе Джони Деп, няма край. След делата срещу...
Read More
0 replies on “Esthederm с помощ към Български фонд за жените”