Време за разпродажби

(Photo by Dave J Hogan/Getty Images)

В бизнеса има правило – следвай примера на богаташите, които знаят кога да купуват и кога да продават. За рапъра Джей Зи този момент е настъпил при раздяла с част от активите му.

Съпругът на Бионсе изживява тежки загуби заради отменянето на концерти и изяви. След като през 2018 година бе обявен от Forbes за милиардер, сега си подсигури още по-голямо богатство, продавайки 50% от компанията си за шампанско, Ace of Spades, на конгломерата Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH).

С това общото имущество на Джей Зи и Бионсе, която е на 51 място в списъка с най-богатите жени в света, пораства още повече. Според експерти сделката, която изпълнителят е сключил, ще му спечели около 250 милиона долара.

Преди това двойката, която е заедно от 2008 година, е притежавала общо около 1.35 милиарда долара, които според Business Insider идват от успехите на Бионсе. Продажбите през 2020 обаче е възможно да са стопили не малка част от сумата, тъй като музикалният бизнес пострада най-тежко от липсата на възможност за изяви.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Готови за зимен панаир на книгата
Днес започва 48-ия международен панаир на книгата, който вече тече в централното...
Read More
0 replies on “Време за разпродажби”