Джъстин Бийбър възмъжа

(Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Целият свят следи кариерата му от малко момче, през пъпчив хилав тийнейдър, до възходите и паденията във връзката му с певицата Селена Гомес. Доскоро Джъстин Бийбър изглеждаше като непораснало момче, което трудно може да си представим като съпруг и глава на семейство. Е, това вече не е така и вината за това е на съпругата му Хейли.

Любовта прави чудеса с мъжете, особено ако е истинска. Дори събужда в тях неподозирани умения и способности да се доказват. Покрай Хейли Джъстин най-накрая започна да обръща повече внимание на тренировките в залата и днес тялото му изглежда доста възмъжало. Оформена мускулатура на ръцете, раменете и гърдите са тези знаци, които показват, че певецът се опитва да изглежда по-солиден до крехката си половинка. И трябва да му се признае, че е близо до това.

Освен в залата обаче, Джъстин блъска и в студиото и вчера излезе новият му сингъл. Мотори, преследване с коли – все мъжки фетиши, които са част от клипа на парчето. Е, по едно време Бийбър се появява в костюм в прасковен цвят, но да не го съдим прекалено строго за това стилово решение.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Нека кожата ви засияе с новите попълнения на Catrice
Актуалната колекция на Catrice Есен/Зима 2023 ни оставя без дъх – фокусът...
Read More
0 replies on “Джъстин Бийбър възмъжа”