Къде живее Адел

adele rich paul
(Allen J. Schaben / Los Angeles Times via Getty Images).

След суперуспешното завръщане на музикалната сцена с албума си 30, Адел е от звездите, които не могат да се оплачат от финансови постъпления. Както по-рано писахме, британката успя да се качи на върха по продажби само за 8 седмици и завърши 2021-ва като най-продаваната изпълнителка. Това й позволява да прави доста смели харчове, като например купуването на нов дом.

Досега Адел живееше в имение от 600 кв. м. в Холивуд, но с появата на нова любов в живота й в лицето на спортния мениджър Рич Пол, е решила да се премести в по-голям дом. Сделката за него е факт и певицата скоро ще се премести в имение, принадлежало на Силвестър Сталоун. D!VA е разказвала за имота, който е разположен върху 12 акра и е с великолепна гледка към Лос Анджелис. Може да си го припомните тук.

dom silvester staloun

Певицата е направила страхотна сделка, като е закупила жилището за 44 милиона паунда. Това е точно половината, която Слай и семейството му искаше, за да се откаже от него. Кризата на имотния пазар обаче ги е накарала да преосмислят претенциите си и сега Адел ще се радва на седем спални, десет бани и дори къща за гости.

Междувременно Адел се чувства повече от щастлива с промените в живота си и особено със спортната си рутина. За нея, за кризите и за това как е открила отново любовта, разказваме в новия брой на списанието, което вече може да откриете в търговската мрежа.

adele korica
Spread the love
More from divamagazine.bg
Джеръми Айрънс в Gucci
Не, Айрънс не е станал рекламно лице на италианския бранд, нито негов...
Read More
0 replies on “Къде живее Адел”