Бритни се омъжи

Бритни
Getty Images

Бритни Спиърс се омъжи за годеника си Сам Асгари в Лос Анджелис, съобщават от People. Сватбата се случва седем месеца след освобождаването ѝ от запрещението, което по нейни думи я е ограничавало да се омъжи.

На церемонията в четвъртък са присъствали около 60 души. Сред гостите са звезди като Мадона, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Селена Гомес. По-големият брат на Спиърс, 45-годишният Брайън, също е бил на сватбата. Но синовете ѝ от бившия ѝ съпруг Кевин Федърлайн (с когото са женени от 2004 до 2007 г.) не са присъствали. Не са отишли и други членове на семейството ѝ, включително баща ѝ Джейми, майка ѝ Лин и сестра ѝ Джейми Лин.

Спиърс залага на тоалет на Versace за специалния ден. Това не е изненада, тъй като с Донатела Версаче са приятелки. Роклята на булката е в А-силует, с дълбоко V-образно деколте и цепка.

Докато Бритни върви към олтара, звучи песента на Елвис Пресли „Can’t Help Falling in Love“.

„Много съм развълнуван, че този ден настъпи. Знам, че Сам искаше това от толкова дълго време. Той е толкова грижовен и подкрепящ на всяка крачка от пътя ѝ,“ споделя мениджърът на Асгари, Брандън Коен, пред People след церемонията.

Но подготовката беше нарушена, когато бившият съпруг на Бритни нахлува в частния имот на звездата преди церемонията. Джейсън Александър е женен за певицата през 2004 г. за съвсем кратко – едва 55 часа. Когато влиза в дома ѝ, успява да излъчи видео в Instagram Live преди церемонията. На видеото се вижда как я търси, а след това влиза в шатра, в която се правят последни щрихи на украсата от рози. Той твърди, че Спиърс го е поканила: „Тя е първата ми жена, единствената ми жена“. От полицията съобщават, че е имал пререкание с охраната, а г-н Александър е обвинен за влизане взлом, побой и вандализъм.

Спиърс и Асгари на наградите Daytime Beauty през 2019-а, Getty Images

През ноември 40-годишната Спиърс беше освободена от противоречивото 13-годишно запрещение, чрез което баща ѝ Джейми контролираше много аспекти от живота ѝ. Миналата година тя заяви пред съда, че заради това „не е в състояние да се омъжи и да има деца“. Преди това баща ѝ Джейми Спиърс казва, че попечителството е било „необходимо“ за психическото здраве на дъщеря му, но се съгласява, че е време тя „отново да поеме контрола над живота си“.

Сам Асгари и Бритни се запознават по време на заснемането на видеото за песента Slumber Party. Според Спиърс тя е чакала 5 месеца, след което сама се е свързала с красавеца. Двойката се сгоди миналия септември два месеца преди прекратяването на запрещението.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Урок по дегустация за начинаещи
Текст Галина Нифору Има няколко основни неща, които  трябва да запомним, за...
Read More
0 replies on “Бритни се омъжи”