Ким и Кание Уест се развеждат

Тези, които внимателно следят Ким Кардашиян в Instagram, отдавна са забелязали, че в последно време тя не споделя снимки, на които са заедно с Кание Уест. Днес вече е ясно, че двойката се разделя след шест години брак и четири деца, две от които износени от сурогатна майка.

40-годишната Ким е наела адвокат по бракоразводни дела, съобщава близък до нея източник, след като прекарала коледните празници в компанията на семейство Кардашиян-Дженър.

Запознати с живота на двойката твърдят, че на 43-годишния Кание, който се кандидатира за президент на Щатита миналата година, му е писнало от реалитито на семейството и от непрестанното внимание към тях. Даже фактът,че спира излъчването на “Семейство Кардашиян” не можел да го накара да остане повече с Ким. Както е известно Уест страда от биполярно разстройство и ако то се обостри, едва ли има надежда за мирен и тих развод без скандали и размахване на “кирливи ризи”.

Кание вече шокира с признанието в Туитър, че е молил жена си да направи аборт при първата си бременност и че вече няколко години се опитва да се разведе с нея.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Малки тайни от Рут Колева
Рут Колева пуска нова песен, която се появява само три  месецa след...
Read More
0 replies on “Ким и Кание Уест се развеждат”