Щастлива на 40

kim kardasgian

40 не е новото 20, а най-хубавият момент в живота на една жена. Не вярвате? Тогава си заслужава да прочетете интервюто на Диляна Попова за февруарския брой на списание D!VA. В него актрисата разказва как се е променил животът й с порастването и с осъзнаването как да е щастлива. А сега същото потвърждение идва и от корицата на модната библия Vogue.

diliana popova diva

“Избрах да направя себе си щастлива”, това споделя Ким Кардашиян в интервюто за Vogue. За първи път тя говори открито за трудностите, които съпровождат развода й с Кание Уест, но и за оптимизма, с който гледа към бъдещето.

“Има нещо много страшно в това да останеш сам, но и нещо много освобождаващо”, признава Ким. “40-те ми години са за това да съм в собствения си отбор. Ще се храня добре. Ще тренирам. Ще се забавлявам повече, ще прекарвам повече време с децата си и с хората, които ме правят щастлива.”

Във фотосесията за корицата Ким сменя няколко визии – футуристична, класически разголена и не е за пренебрегване кадърът й вдъхновен от Клеопатра. Към всичко това са добавени няколко снимки с четирите й деца. Така изданието се опитва да покаже всички аспекти от живота на риалити звездата.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Новата рокля на Кари
Завръщането на „Сексът и градът“ носи особено вълнение не само за феновете...
Read More
0 replies on “Щастлива на 40”