Дара Екимова и любовната й приказка в „Последен дъх“

„Последен дъх“ на Дара Екимова е от онези парчета, които са обречени да станат хит на тази есен. В клипа талантливата певица разказва истинската си любовна приказка с нейния любим. Бурните емоции помежду им пламват в последната му година в гимназията, в която учи и Дара. Навръх рождения й ден същото лято, двамата разбират, че не могат един без друг. Три години по-късно те са все така влюбени, а в текста на „Последен дъх“ Дара Екимова разкрива, че душите им са преминали дълъг път от предишни животи, за да стигнат до любовта, която преплита съдбите им днес.

Текстът Дара Екимова пише заедно с Искрен Тончев–Искрата, който е композитор и музикален продуцент на песента. С видео-реализацията отново се заема екипът на режисьора Бойко Щонов и оператора Калоян Игнатов. Сюжетната линия e издържана в стилистиката на популярните Sci-Fi филмови класики. Тя преминава през необичайна среща с тайнствена героиня, преследване и гадателства с оракулските карти на прабългарските руни, които предсказват заплахите, дебнещи Дара и екранния й партньор. В неговата роля се превъплъщава музикантът и модел Николай Николаев. С талантливия барабанист Дара се запознава по време на подготовката за поредицата от успешни концерти, които реализира през 2019-а година, и които са своеобразен трибют към творчеството на група Сленг.

„Честно казано бях много притеснена. Има огромна разлика в това да сме заедно на музикалната сцена и пред камерата. Подготовката за снимките беше много тежка и отговорна. Любимата ми част е актьорската игра. Харесва ми да се превъплъщавам в различни образи, а Бойко Щонов с лекота успява да ме поставя в разнородни роли.

Премиерата на видеото към „Последен дъх“ в YouTube канала на Дара Екимова е тази вечер, а ние пожелаваме успех на това талантливо младо момиче.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Пеем (и пием) под дъжда
Един лежерен уикенд в Дъблин, който оставя вълшебен вкус на нещо старо,...
Read More
0 replies on “Дара Екимова и любовната й приказка в „Последен дъх“”