Колко струват тоалетите на Кейт?

kate middleton

Винтидж находки от собствена колекция и британски дизайнери – така Кейт Мидълтън организира своя гардероб, за да е винаги стилна на публични места. Съпругата на принц Уилям е похарчила малко над 55 000 евро за тоалетите си през изминалата 2021 и това е достойно за гордост постижение. Кейт се е справила с почти 200 публични изяви с бюджет два пъти по-малък от този през 2020. В сравнение – докато бе част от кралския двор, Меган Маркъл годишно е купувала дрехи, които са стрували на двореца над 1 милиона евро.

Статистиката ясно показва, че съпругата на принц Уилям прави всичко възможно да спести кралския бюджет, намалявайки разходите си всяка година. Това е нейно поведение от близо 7 години, а появата и с едни и същи аксесоари или елементи в облеклото й е вдъхновение за младите. Кейт е от публичните личности, които доста категорично заявяват, че консуматорството в модата не винаги означава стил и класа. Устойчивостта на моделите, тяхната изработка от млади британски дизайнери, класическите линии са запазена марка за Мидълтън.

Това обаче не означава, че дукесата на Кеймбридж няма скъпи тоалети. Една от най-скъпите й рокли за изминалата година е от дизайнера Джени Пакъм и на стойност около 3500 евро. С нея Кейт дойде на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд в Лондон. За сега Кейт не я е обличала отново, но както не веднъж е показвала съпругата на Уилям просто чака удобен момент за това. Доказателство е тук.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Дъщерята на Тръмп в афера с тайните служби
Романтичният сюжет на „Бодигард“ изглежда вдъхновява истински истории в семейството на бившия...
Read More
0 replies on “Колко струват тоалетите на Кейт?”