Louis Vutton и първият ресторант на марката

Всички страдаме от липсата на забавления, пътувания и заради заторените ресторанти, но най-много страдат тези от нас, които живеят в лукс и удоволствия през целия си живот. Като почитателите на скупия туризъм и модни марки, които пандемията принуди да се размотават по анцузи у дома.

Почитателите на марката Louis Vutton са едни от тези пострадали от ограниченията потребители, които точно се зарадваха, че имат своето специално място. В Осака отвори врати ресторант на прочутата дизайнерска къща, но триумфът бе кратък. Откриването му бе на 1 февруари 2020, но до сега не може да се зарадва на препълнен капацитет.

Заведението се помещава с сграда на Louis Vuitton в района на Мидосудзи, където работят кафене и ресторант, чиято кухня е ръководена от шеф Йосуке Суга. Ресторантът Sugalabo V е филиал на заведението в Токио, което заема 47-о място в класацията на най-добрите ресторанти в Азия. Резервирането на маса в новата зала е невъзможно с обикновено обаждане. Налага се да получите покана, което се случва, след като ви одобрят. Дегустационното меню на Sugalabo V е с цена, стартираща от 488 лв.

В кафенето Le Café V достъпът е свободен. Там атмосферата е с „въздушен“ дизайн и богато на коктейли меню. За максимално отпускане е предвидена открита тераса. Пространството е украсено с футуристичните мебели Objets Nomades, а снимки може да видите в галерията.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Първи поглед към криминалния трилър на Мартин Скорсезе „Убийците на цветната луна“
Криминален епос, базиран на реална история, който разкрива историческа трагедия. На 20...
Read More
0 replies on “Louis Vutton и първият ресторант на марката”