Тейлър Суифт с нов рекорд

Певицата Тейлър Суифт чупи рекорд след рекорд. След суперуспешното си турне, тя отново го направи с последния си проект. Албумът, озаглавен The Tortured Poets Department, стана първият в историята на платформата Spotify, който достигна над 300 милиона стрийма за един ден, при това още в деня на излизането си.

„Историята е факт! На 19 април 2024 г. The Tortured Poets Department на Тейлър Суифт е първият албум в историята на Spotify, който има над 300 млн. стрийма за един ден“ – написаха от платформата в социалните мрежи.

Дългоочакваният 11-и студиен албум на Суифт включва съвместни изпълнения с Florence & The Machine и Пост Малоун. И, както е характерно за певицата, заглавията и текстовете на песните правят препратки към някои от бившите ѝ приятели.

Първият сингъл от албума, Fortnight, с участието на американския рапър Пост Малоун, се превърна в най-стриймваната песен в Spotify за един ден. Във видеоto към песента се появяват звездите от филма „Обществото на мъртвите поети“ Итън Хоук и Джош Чарлз, както и Пост Малоун.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Бетовен в диско аранжимент от Destiny квартет
Българският струнен квартет Destiny поднася свеж прочит на едно от най-популярните и...
Read More
0 replies on “Тейлър Суифт с нов рекорд”