Нека светлината победи

Неравномерен тен и липса на блясък. Вдъхновена от процедури в естетичната медицина, серията Skin-Unify на Filorga слага край на притесненията

Знаете ли по какво си приличат фейсконтролът и летният сезон? Първият оставя печат на ръката за навършени години, а вторият белязва лицето. Но не с бронзов загар, а с петниста окраска. Пигментацията е бюти проблем, за чиято профилактика малко хора се замислят, преди да се сблъскат с него. Който веднъж е открил на кожата си некрасиви кафяви петна с различен интензитет, ще потвърди, че няма как да не се фокусира върху тях. Според изследвания те прибавят 10 години към възрастта, като една на всеки две жени смята, че на кожата й липсва блясък (колкото по-малко гладка е тя, толкова повече намалява способността й да отразява светлината). И въпросът не е само в това, че всяка уважаваща себе си бютихоличка смята за свой дълг да се отърве от тях (което е трудно), но и в това, че маскирането им е задача с повишена трудност.

Профилът на кожата зависи от фактори като наследственост, UV лъчи, замърсяване, хормонален дисбаланс, стареене, възпалителни реакции (белези от акне)…, но начинът, по който се отнасяте към нея, също е важен. Зачитането на основните й нужди е добра отправна точка, но допълването на рутината със специфични продукти прави кожата перфектна, тоест еднородна и излъчваща сияние.

Думата „чудо” е прекалено експлоатирана при грижите за кожата. Що се отнася до серията Skin-Unify на Filorga, употребата й е оправдана. Прекрачвайки границите на обикновеното изсветляване, красивите умове отключват силата на светлината. На практика това се изразява в отваряне на три фронта неведнъж срещу тъмните петна, резултат от свръхсинтеза на меланин, разпределен неравномерно по повърхността на кожата. Надарени със силата на medi-cosmetics (козметика, вдъхновена от естетичната медицина), продуктите наподобяват действието на три професионални процедури. Подобно на лазерното третиране триото (витамин С и екстракти от корен на женско биле и кафяви водорасли) потиска активността на тирозиназа –  ензим, отговорен за синтеза на меланин, и разгражда меланозомите.

Filorga демонстрира иновативен подход и при обновяването на кожата. Избягвайки сенсибилизиращия ефект на киселините при пилинг, екстракт от бял равнец се справя на ура с елиминирането на мъртвите клетки и увеличаване броя на новите. При медицинския стробинг се инжектира малко хиалуронова киселина в ключови точки за отразяване на светлината. За оптимално възвръщане на блясъка на кожата и подчертаване на естественото сияние Filorga добавя във формулата хиалуронова киселина с високо молекулно тегло. Капсулирана в микросфери, тя прониква в най-дълбоките слоеве на кожата, изпълвайки я отвътре.

Лазер, пилинг, медицински стробинг. Освен на тройното действие, продуктите разчитат и на допълнителен бонус. Озаряващият серум за равномерен тен Skin-Unify Intensive е обогатен с пептид за защита от свободните радикали и замърсяванията. Оптични филтри в озаряващия крем за равномерен тен Skin-Unify гарантират изглаждащ ефект от първо нанасяне. Тайното оръжие на „капана за светлина”, разбирайте усъвършенстващия серум за мигновен блясък Skin-Unify Radiance, е преливаща се перлена текстура, обгръщаща кожата в нежен бляскав воал за зашеметяващо излъчване.

Spread the love
Tags from the story
,
More from Свобода Сидерова
Бъди така добра
Ако имате чувствителна или нетолерантна кожа, не търсете повече подходяща козметика. Открихме...
Read More
0 replies on “Нека светлината победи”