Сандра, Брад и техният флирт във влака

(Photo by Amy Sussman/Getty Images)

Трябва да признаем със съжаление, че тези двамата се срещат на снимачната площадка чак сега. Може би, ако им се беше случило преди 15 години, сега нямаше да сме и чували за Бранджелина. Догадки, фантазии и малко спекулации, но Сандра Бълок и Брад Пит са съвършената (екранна) двойка. А техният сватовник е режисьорът Дейвид Линч.

Лентата, в която Брад и Сандра си партнират, носи името Bullet Train. Историята е с екшън привкус и наемни убийци. Скорост, куршуми, флирт – това сме го гледали и от двамата, а сега ще ни срази в тандем. Във филма ще участва и Лейди Гага с второстепенна роля, както и Майкъл Шанън, Арън Тейлър Джонсън и Зази Бец

Филмът е бъде базиран на японския роман „Maria Beetle“ от автора Котаро Исаке. Сюжетът представя петима убийци заедно във високоскоростен влак от Токио до Мориока и техните вътрешни конфликти. Все още не е публикуван английски превод на книгата.

Интересното е, че първият кадът, който изтече от снимачната площадка на лентата, много прилича на идентичен момент от „Мистър и Мисис Смит“. Случайност?

Spread the love
More from divamagazine.bg
Сбогом, Джон Сноу
Актьорът Кит Харингтън, добил популярност като Джон Сноу от сериала „Игра на...
Read More
0 replies on “Сандра, Брад и техният флирт във влака”