Скинхакинг

Вместо неволята викайте на помощ епигенетиката и теломеразата

Наведени над телефона, със сигурност повече от веднъж случайно сте включвали камерата. Дори да нямате още 35, „първият звънец” подсказва, че нататък ще става по-лошо. Защо не хакнете кожата? Тоест да активирате скритите й възможност. Още повече че науката ви дава картбланш.

Воаяжът в Космоса на един серум  

По рано Космосът беше нещо, което едва можехме да си представим, камо ли да изживеем.Това е причина Холивуд да бълва блокбастъри за загадъчния свят на планетите и извънземния живот. Том Круз дори е на път да заснеме първия си филм в орбита през 2021 г. Но Estee Lauder го изпревари. След като превърна Международната космическа станция в поле за бизнес, НАСА се обзаведе с първия си модел – Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex. В края на септември м.г. 10 флакона с обновения многофункционален възстановяващ серум обиколиха света със скорост 17 500 мили в час. Като бюти влогъри астронавтите заснеха емблематичния кафяв флакон на фона на прозореца на купола на станцията в условията на безтегловност. Какъв е този серум, който Estee Lauder беше нетърпелива да види в Космоса, освен че от него се продават по 153 флакона на час?

Ако НАСА е в авангарда на овладяване на Космоса, то марката е сред лидерите в иновациите за кожата. В основата на петото поколение серум е епигенетиката, по-специално откритието на сигнални микромолекули, осъществяващи комуникацията при външни промени. След като изследват 80 типа, учените откриват „мъничета”, отговорни не само за възстановяването на клетките, но и за синтеза на колаген. Това се случва благодарение на активатора в комплекса Chronolux Power Signal, подсилен с бленда от екстракт от мая, пептид и растителни съставки.

Забавяне скъсяването на теломерите = младост

Ако сте от скининтелектуалките, сте наясно с теломерите – нещо като  „шапчици”, предпазващи краищата на хромозомите, където е заключен генетичният ни код. Теломерите от своя страна са пряко свързани със стареенето и продължителността на живота. За откритието теломераза – фермент, забавящ скъсяването на теломерите при деленето на клетките, д-р Елизабет Блекбърн и сие получиха Нобелова награда за медицина. Като визионери от Biologique Recherche се заемат да хвърлят светлина върху причинно-следствените връзки. Макар и неизбежен процес, съкращаването на теломерите се ускорява в резултат на външни фактори. Революционната съставка TеlomerАctiv доказва защо обновеният Le Grand Serum е аб-со-лю-тен еликсир. Да, няма да ви направи безсмъртни, но е пробив в генното инженерство. Чрез миметици за ограничаване на енергията въпросната антиейдж платформа подобрява стабилността и дълголетието на теломерите, предотвратявайки необратимото натрупване на маркери за клетъчно стареене. Иновативната формула включва още 26 съставки с регенериращ ефект (мимоза, дрожди, хамамелис…), противобръчков (хиалуронова киселина, кресон), стягащ (лешник, центела азиатика, нар), антиоксидантен (смирна, мирта, лук…) и озаряващ (бял чай, пчелно млечице). Защитена във всеки момент от деня, кожата си възвръща предишната воля и не мисли да се предава на милостта на годините. 

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Момичето не си отива
Ако търсите популярна прическа от подиума, която да ви даде възможност да...
Read More
0 replies on “Скинхакинг”