Жерар Депардийо с обвинения за изнасилване

(Photo by Eric Fougere/Corbis via Getty Images)

Още една звезда влезе в редиците на секс насилниците. Актьорът Жерар Депардийо стана поредното име в замесено в посегателство срещу млада актриса. Обвиненията не са нови, но са повдигнати отново от жертвата.

Историята около ситуацията е заплетена и веднъж вече е разказвана пред съда. Младата актриса се е оплакала в жандармерията в края на август 2018 г., че е изнасилена два пъти в парижкото жилище на актьора. Сега нейните адвокати са подновили разследването, след като първоначално парижки съд не е дал ход на делото.

Адвокатът на актьора Ерве Темим изрази съжаление, че информацията става публична. Според запознат източник, актьорът е приятел на семейството на жертвата.

През юни 2019 г. разследването на случая е прекратено след девет месеца, в които полицията събира доказателства. Причината е, че не са потвърдени описаните нарушения.

За сега името на жертвата на Депардийо не се разкрива. Адвокатката на актрисата поиска да се спазва неприкосновеността на личния живот на клиентката й, а тя не смята да става популярна с този ужасен епизод в биографията си. Това донякъде говори, че случаят не е пореден опит за привличане на вниманието към инициативата #metoo. За съжаление.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Честит рожден ден, Крейг, Даниел Крейг
Той е висок, синеок и магнетичен. Той е британец от класата на...
Read More
0 replies on “Жерар Депардийо с обвинения за изнасилване”