Джейсън Мамоа и Лиса Боне се развеждат

jeson mamoa i lisa
(Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for TOM FORD: AUTUMN/WINTER 2020 RUNWAY SHOW )

Ако кажем, че никога не сме завиждали на актрисата Лиса Боне за избора й на мъже, ще излъжем. Съпруга на Лени Кравиц, а през последните 16 години жена на Джейсън Мамоа Лиса е пример за жена, която умее да подбира истински красавци. Уви, преди ден любимата ни холивудска двойка Лиса и Джейсън обяви, че се развежда. Новината бе споделена с прителите им в социалните мрежи.

“Всички усещаме натиска и промените, които носят тези времена на трансформация. Революция започва – и семейството ни не е изключение”, започват в общото си изявление Лиса и Джейсън. “И така споделяме нашите семейните новини, че се разделяме.”

“Споделяме го не защото смятаме, че това е достойно за новина, а за да продължим напред с животите си с достойнство и откровеност. Любовта между нас продължава, еволюирайки по начини, по които иска да бъде позната и изживяна”.

Джейсън и Лиса се срещат още от 2005 година и любовта между тях пламва мигновено. Още в ранни интервюта Момоа описва актрисата като жената, за която винаги е мечтаел.

Посрещат първото си дете през 2007 година, Лола, а през 2008 година се ражда и синът им Накоа-Уолф. Първоначално се смята, че Момоа и Боне са се оженили още през 2007 година, но в последствие слуховете се оказват неверни. Истинската им сватба е през 2017 година и събитието е било съвсем интимно и скрито от медиите. Лиса е майка и на още едно дете от връзката й с Лени Кравиц – Зоуи Кравиц. Преди няколко месеца Зоуи също сподели, че се е разделила със съпруга си.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Зехтинът обединява позитивните
Дали ще е леко горчив или инфузиран с червен портокал, той е...
Read More
0 replies on “Джейсън Мамоа и Лиса Боне се развеждат”