ABOUT YOU пуска нова съвместна колекция с Бела Хадид

Бела Хадид

На 10 октомври 2022 ABOUT YOU представи ексклузивната си колекция със супермодела Бела Хадид. Вдъхновена от отличителните стилове на 90-те и началото на 2000-те, есенно-зимната колекция включва 64 модни предложения и всички те носят характерния почерк на Бела. Резултатът: дизайн, който съчетава перфектния баланс между класически и бунтарски стил. Бела Хадид x ABOUT YOU се предлага ексклузивно във всички 26 онлайн магазина на ABOUT YOU в Европа.

Нейните off-duty тоалети редовно предсказват появата на поредния тренд на подиума и улицата и така самата тя е вдъхновение за модните фенове. Със своя неоспорим усет и ентусиазъм, тя взима участие в целия дизайн процес на колекцията и дори се включва като стилист при заснемането на кампанията.

„Когато се срещнахме за първи път с Бела, тя беше наистина развълнувана да обсъди с нас идеите и визията си и да ги превърне в реалност. За процеса на проектиране седяхме заедно в продължение на часове, а Бела дори донесе дрехи от собствения си гардероб като вдъхновение. Тя беше водещата сила по време на целия процес на създаване, както и истински екипен играч“, споделя София Хагемайер, ръководител на екипа за ексклузивни сътрудничества в ABOUT YOU.

Първата им съвместна колекция ви предлага да се преобразите в стил off-duty или „модел извън работно време“. Препратките към 90-те и 2000-те години са повече от видими – къси поли, пуловери без ръкави, мрежести топове ала Jean Paul Gaultier, ниска талия в стил Miu Miu и Prada и базови елементи от мъжкия гардероб като вратовръзката, панталона и сакото.

Визиите варират от топли земни тонове до ярки цветове като червено с акценти в лайм и розово. Колекцията се състои от различни материали като мрежа, жарсе, деним и кожа. Изпъкват четири артикула, изработени от 100% рециклиран деним: чанта и вратовръзка като комплект аксесоари, както и мини и миди пола.

„За мен беше удоволствие да работя в тясно сътрудничество с екипа на ABOUT YOU, за да реализирам визията си. Те ми дадоха творческо пространство да създам колекцията по начина, по който исках, и се забавлявах толкова много, че когато се подготвях за фотосесията с тези прекрасни дрехи, включих и някои от моите собствени облекла. Беше чудесно да имам възможността да участвам активно в целия процес. Вложих много сърце и душа в тази колекция и нямам търпение другите да ѝ се насладят толкова, колкото и аз“, споделя Хадид.

Кампанията за представяне на колекцията несъмнено е удържана в естетиката на въпросните две десетилетия, но и носи Късносредновековна загадъчност и мистичност заради дългите коси на Бела. Фотосесията е дело на световноизвестните Конор Кънингам и Тирел Хамптън.

Всички 64 артикула ще бъдат налични от 10 октомври 2022 г. във всички 26 европейски онлайн магазина на ABOUT YOU в размери от XS до XXL. Цените варират от 48,90 до 389,90 лева.

Spread the love
Tags from the story
,
More from Ина Иванова
Три момичета, които разбират от мода
Какво бихте направили, ако имате почти неограничен избор от красиви дрехи и...
Read More
0 replies on “ABOUT YOU пуска нова съвместна колекция с Бела Хадид”