Адел – слаба, влюбена и с нов албум

Светът е свикнал да вижда Адел меланхолична и някак отнесена на своя собствена далечна планета. Романтиката и пищността на гласа й сякаш чудесно пасваха на визията й – неизменно в черно, неизменно прикриваща извивките й. Навярно за това и новата Адел е трудна за приемне от публиката й. Предубеждението, че щастливият й период (след развода и с новата любов) ще влоши качеството на музиката й, съвсем скоро ще бъде разбито на пух и прах.

До броени дни британската звезда пуска своя нов албум. Той идва след почти 6-годишно затишие. По повода Адел е корица на сп. Vogue и дава пространно интервю за живота си в изолация, тренировките и битката с гнева.

Изумително слаба, стегната и във форма певицата разкрива, че спортът е не просто борба с килограмите й, а битка с гнева й. Звездата издава, че има дни, в които се подлага на двуфазови интензивни тренировки и резултатите са видими. Започва по време на развода си преди 3 години, но ефектите се виждат през миналата година, когато Адел направи дебют на новата си фигура.

Самото интервю на певицата се случва във фитнес залата, която тя посещава всеки ден и включва любопитни моменти от физическите й проблеми (като тези с два прешлена на гърба).

Остава да чуем и музикалната й трансформация, за която намеква в интервюто си. А каквото й да ни предложи, със сигурност ще бъде на ниво.

Adel Vogue
Spread the love
Tags from the story
,
More from divamagazine.bg
Частен детектив разкрил афери на Бил Гейтс
Малко по малко историята около развода на Бил и Мелинда Гейтс се...
Read More
0 replies on “Адел – слаба, влюбена и с нов албум”