Алиша Кийс и тайната да си по-добра майка

Певицата Алиша Кийс никога не е криела, че има своите възходи и падения. Разбира се, вторите са по-интересни, защото именно в тях се крие разковничето на успехите й. 40-годишната звезда издаде, че след раждането на по-малкия си син е била в труден период, от който я извежда практикуването на медитация.

„Моето духовно пробуждане започна преди 6 години, когато както всяка майка с новородено се чувствах изтощена – физически и душевно. Трябваше да направя нещо, за да бъде отново добра майка, но и добър партньор за съпруга си и приятел за себе си“, разказва за този момент певицата.

Приятели я насочват да опита с кундалини йога – напевни медитации със съпровод. След първата практика е толкова изтощена, че заспива по средата. На втората обаче открива онази специална искра, която я разпалва, за да продължи в същата посока на преоткриване на духа.

„След толкова години сякаш за първи път се свързах с душата си, потънах в нея и открих,че мога да се доверя на своите инстинкти“, обяснява процеса Кийс.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Арми Хамър изхвърлен от Холивуд
Холивуд даде поредното си обещание да се бори срещу сексуалното насилие с...
Read More
0 replies on “Алиша Кийс и тайната да си по-добра майка”