Алиша Кийс и тайната да си по-добра майка

Певицата Алиша Кийс никога не е криела, че има своите възходи и падения. Разбира се, вторите са по-интересни, защото именно в тях се крие разковничето на успехите й. 40-годишната звезда издаде, че след раждането на по-малкия си син е била в труден период, от който я извежда практикуването на медитация.

„Моето духовно пробуждане започна преди 6 години, когато както всяка майка с новородено се чувствах изтощена – физически и душевно. Трябваше да направя нещо, за да бъде отново добра майка, но и добър партньор за съпруга си и приятел за себе си“, разказва за този момент певицата.

Приятели я насочват да опита с кундалини йога – напевни медитации със съпровод. След първата практика е толкова изтощена, че заспива по средата. На втората обаче открива онази специална искра, която я разпалва, за да продължи в същата посока на преоткриване на духа.

„След толкова години сякаш за първи път се свързах с душата си, потънах в нея и открих,че мога да се доверя на своите инстинкти“, обяснява процеса Кийс.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Какво харесахме от зимния Панаир на книгата

Зимата и локдауна са идеалното време в годината, за да се отдадем...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ