Защо не открива своя мъж?

(Photo by Mike Marsland/WireImage)

Вече 5 години една от най-сексапилните жени в света е сама и няма изгледи това да се промени. Актрисата Анджелина Джоли сякаш сама саботира себе си в търсенето на любовта, а причината за това така и не е известна. Вероятно е нейната ангажираност в семейството, в работата, не й оставят време за романтика. Но дали е само това?

„Отдавна не съм се срещала с никого. Вероятно имам твърде много спирачки, за да го направя. Имам шест много талантливи деца. Разбира се, събуждам се с мисълта: „Трябва да се уверя, че са добре“. Но честно казано, нещата се промениха преди няколко години. Сега те искат да се уверят, че мама е добре. Те се грижат добре за мен, ние сме страхотен екип. Имам голям късмет… и затова съм притеснена. Аз съм от тези, които винаги се притесняват, но ги обожавам“, каза наскоро в интервю звездата.

С това намекна, че вероятно е прекалено предпазлива към мъжете. Децата вече са достатъчно големи, за да може да ги остави самостоятелни, но Джоли доста очевидно ги използва като защитна стена в бъдещи отношения. И едва ли някой може да я вини за това. Докато около Брад се завъртяха не една и две любовни афери, Анджелина изглежда още ближе рани след скандалната им раздяла и последвалия развод, с което малко напомня на съдбата на героинята си в „Злодеида“. Е, все пак всички стискат палци за щастлив финал на тази приказка.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

„Работилница за кукли“, Елизабет Макнийл

Дебютният роман на Елизабет Макнийл разказва пленителна история за изкуството, маниакалността и...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ