Защо не открива своя мъж?

(Photo by Mike Marsland/WireImage)

Вече 5 години една от най-сексапилните жени в света е сама и няма изгледи това да се промени. Актрисата Анджелина Джоли сякаш сама саботира себе си в търсенето на любовта, а причината за това така и не е известна. Вероятно е нейната ангажираност в семейството, в работата, не й оставят време за романтика. Но дали е само това?

„Отдавна не съм се срещала с никого. Вероятно имам твърде много спирачки, за да го направя. Имам шест много талантливи деца. Разбира се, събуждам се с мисълта: „Трябва да се уверя, че са добре“. Но честно казано, нещата се промениха преди няколко години. Сега те искат да се уверят, че мама е добре. Те се грижат добре за мен, ние сме страхотен екип. Имам голям късмет… и затова съм притеснена. Аз съм от тези, които винаги се притесняват, но ги обожавам“, каза наскоро в интервю звездата.

С това намекна, че вероятно е прекалено предпазлива към мъжете. Децата вече са достатъчно големи, за да може да ги остави самостоятелни, но Джоли доста очевидно ги използва като защитна стена в бъдещи отношения. И едва ли някой може да я вини за това. Докато около Брад се завъртяха не една и две любовни афери, Анджелина изглежда още ближе рани след скандалната им раздяла и последвалия развод, с което малко напомня на съдбата на героинята си в „Злодеида“. Е, все пак всички стискат палци за щастлив финал на тази приказка.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Гери Малкоданска: Най-великата сила е просто търпение
Някъде през 80-те години на XIX век писателят Марсел Пруст попълнил въпросник...
Read More
0 replies on “Защо не открива своя мъж?”