Вдъхновение за двор в стил 2000 година от „Barbie Dreamhouse: предизвикателството“

В топлите дни все повече си мечтаем за басейн, а какво по-хубаво от пързалка, с която да се озовем в него? Поредният епизод на документалната интериорна поредица на  Warner Bros. Discovery  „Barbie Dreamhouse: предизвикателството“ с водещ супермодела (освен това и дизайнер, автор и предприемач) Ашли Греъм ни показва именно такъв двор.

Благодарение на предаването си по HGTV „Мечтаният дом за 100 дни“ двойката Мика и Брайън Клайншмидт са запознати с проектирането и изграждането на приказни жилищни пространства. В новия епизод на поредицата, вдъхновена от света на Барби, който беше излъчен снощи, те създадоха невероятен заден двор. „За мен това беше сбъдната мечта. Като дете и докато растях  имах толкова много носталгия по Барби и проектирането на нейните къщи, тоалети и всичко останало! Така че си казах: „Шегувате ли се с мен? Това истинско ли е?“, споделя Мика.

Почти ни се струваше, че си играем„, добавя Брайън – Позволиха ни да развихрим въображението си и да мислим нестандартно, или по-скоро да мислим извън кутията с играчки. Забавлявахме се много и трябва да кажа, че Барби е най-добрият клиент, защото никога не връща идеи и ни позволи да правим каквото си поискаме.„.

Част от предизвикателството изисква от Клайншмидт да включат елементи от определено десетилетие в своя дизайн. Техният избор е началото на новото хилядолетие. Началото на 2000 година се оказа идеален за тях, заради естетиката и формите, които се появяват в интериорният дизайн. Целта на двамата дизайнери е външното пространство да събуди у хората усещане за детството. Отправна точка за дизайна е не толкова Барби, колкото епохата и характерното за нея и макар в предизвикателството да ползват много розово и лилаво, двамата се надяват, че хората биха били креативни и смели, когато става въпрос за дома на мечтите им.

Чувството, че можеш да бъдеш толкова креативен и да имаш толкова много възможности, беше страхотно„, споделя Мика. – В нашето предаване проектираме жилища заедно с клиентите си, но в крайна сметка те вземат решенията за дизайна. Не биха ни позволили да се развихрим така, както направихме с къщата на мечтите на Барби. Това ме върна в детството ми и съживи някои от онези спомени, които с напредването на възрастта сякаш се изтриват и това ми хареса. Иска ми се това да е останало за днешните деца и се надявам, че с филма и това възраждане на Барби те ще играят с повече с играчки, които развиват въображението, а не толкова на видеоигри.“

Розова спираловидна пързалка за басейн, която създават за двора е свързана със спасителната кула на Кен, която също има спираловидно стълбище. Емблематичната комбинация предлага безкрайно забавление в горещите летни дни. Сред решенията им са цветова координация на елементите, включително редица дъски за сърф в пастелни цветове, розова трева и станция за напитки в басейна. Лятната кухня на къщата има барбекю и всичко необходимо за един истински обяд или градинско парти. Всички елементи, независимо, че изглеждат като играчки са напълно функционални.

Team Brian and Mika Kleinschmidt’s finished Back Exterior, as seen on Barbie Dream House Challenge, Season 1. (After)…

Вижте преобразяването на двора в „Barbie Dreamhouse: Предизвикателството“ в галерията ни.

И няколко детайла:

Феновете на поредицата с поканени да използват специален хаштаг, ако се вдъхновят да споделят впечатления или собствен опит в преобразяване на дома в розова тематика с  #BarbieDreamHouseChallenge.

„Barbie Dreamhouse: предизвикателството“ с водещ супермодела Ашли Греъм се излъчва по телевизионния канал HGTV четири поредни вторника от 22:00 часа с финал на 15 август. Повторенията на епизодите са в четвъртък от 17:00 часа, събота от 8:00 часа и 18:00 часа и в понеделник от 22:00 часа, като можете да върнете предаването на смарт телевизора си.

Но преди това, вижте трейлъра:

Телевизионният канал за дома HGTV можете да намерите в лайфстайл секцията на предпочитания си оператор.

„Barbie Dreamhouse: предизвикателството“ се продуцира от Mission Control и Mattel Television за Warner Bros. Doscovery.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Лейди Гага като сеньора Гучи
„Сеньор и сеньора Гучи“ – така Лейди Гага разбуни духовете с пост...
Read More
0 replies on “Вдъхновение за двор в стил 2000 година от „Barbie Dreamhouse: предизвикателството“”