Троен скок – леката атлетика изгуби, бюти индустрията спечели

Леката атлетика изгуби, бюти индустрията спечели. Тройният антиейдж серум Rénergie H.C.F. Triple на Lancome заслужено се окичи със златен медал за виртуозно създаване на формули и дизайн

За тези от вас, които не ме познават, водя доста напрегнат живот.  Графикът ми никога не е същият. Единственият общ знаменател? Ставам често през нощта и не се наспивам. Затова харесвам резултатите, най-вече бързите тук и сега. И да, не ме е срам да призная, че съм серумна наркоманка. Падам си по правилото на трите „и”-та: изпълване, изглаждане, изсветляване. Поради естеството на работата ми съм опитвала наистина добри продукти, но фокусирани само върху един проблем. Друг препъникамък са несъвместимите съставки – мощни поотделно, капризни в компания. Много марки пробват да ги комбинират в една формула, но опитите им не се увенчават с успех. Само Lancome успява да предложи тройна доза. Случайно или не, датата също е знаменателна – 30 години след лансирането на легендарния крем Rénergie Double Performance. С антиейдж серума Rénergie H.C.F. Triple французите откриват нова ера във високоефективната грижа за кожата и hi-tech дизайна. На бас, че никога досега не сте виждали подобно нещо  – футуристичният флакон приютява три текстури (крем, емулсия и гел без вода) с различен, но еднакво ефективен състав. Разработката му отнема цели 3 години.

Коктейл в стил Джеймс Бонд

Че е авангардна опаковката, авангардна е. Сигурно се питате обаче как са поместили текстурите. Въпросът по-скоро трябва да се формулира така: как успяват да съжителстват миролюбиво? Веднага ми идва на ума крилатата фраза на Агент 007: Shaken not mixed. Между другото коктейлът Vesper (водка, джин, вермут, лед) се споменава за първи път в седма глава на книгата „Казино Роял” на Иън Флеминг. Според предписанията на Джеймс Бонд (освен от жени всеки мъж под прикритие трябва да разбира и от козметика) в случая трите различни текстури се разклащат, но не се смесват. Или по-скоро се смесват, но не се разклащат. Всъщност няма значение. Дозаторът го прави вместо вас при натискане. Намирайки се в отделни херметични капсули вътре, съставките са защитени от въздух, светлина и замърсявания. Това означава, че попадат върху кожата невредими, смесвайки се за максимална сила и стабилност точно преди употреба. Феруловата киселина например, за която ще стане дума по-долу, бързо се окислява. Затова свежестта й е от съществено значение.


Изолирани в собствена капсула, активните съставки не се срещат, докато не изпомпате дозата

Невидимата революция

След десетилетия непрекъснати изследвания в областта на биоинженерството красивите умове сбъдват невъзможната мечта –  реконструкция на жива кожа слой по слой. Големият научен пробив на Lancome прави възможно определянето на най-добрата комбинация от активни съставки за стимулиране регенеративния потенциал на клетките. Rénergie H.C.F. Triple Serum подобрява значително обема на кожата, бръчките и петната благодарение на синергичния и мигновен ефект на хиалуронова киселина, витамин C и ниацинамид и ферулова киселина. Качествена поддръжка на триото оказват глюкопептиди от ленено семе. Двете фракции (пептиди и олигозахариди) на емблематична за гамата Rénergie съставка укрепват кожната бариера и подобряват структурата на дермата. Чувството, че мамите (в добрия смисъл, разбира се) системата за грижа за кожата е реално. Не само аз, но и 9 от 10 жени биха ъпгрейдвали  ритуала си с Renergie H.C.F. Triple Serum. След 2 седмици тенът е значително по-изравнен, а кожата е с 83% по-гладка и с 86% по-мека.

Стабилност и максимална ефективност

хиалуронова киселина Добита чрез зелена химия и ферментация, биотехнологичната активна съставка от ново поколение осигурява по-добра абсорбция и задържане на влагата в кожата (13 пъти по-дълго в сравнение със стандартната).

витамини С и В3 (ниацинамид) Компанията им се отразява благотворно – в екип работят повече от добре. Първият озарява и изравнява тена. Вторият успокоява кожата и предотвратява появата на петна.

ферулова киселина В ролята на мощен антиоксидант съставката от оризови зародиши или фибри „обезврежда” свободните радикали, предпазва кожата от преждевременно стареене и подобрява качеството й.

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Нежна сила
С всеки ден жените в целия свят се чувстват все по-свободни. Символ...
Read More
0 replies on “Троен скок – леката атлетика изгуби, бюти индустрията спечели”