Бен Афлек и възхищението към Джей Ло

Jennifer Lopez & Ben Affleck during "Gigli" California Premiere at Mann National in Westwood, California, United States. (Photo by Chris Weeks/FilmMagic)

Малко разтрогнати годежи приключват с приятелство. Още по-малко са тези, в които бившите партньори казват публично толкова мили думи един за друг. И в това Бен Афлек заслужава аплодисменти.

Актьорът повдигна завесата на отдавна приключилата си любов с Дженифър Лопес и не спести хвалебствия към нея. Той и латино звездата бяха гаджета от 2002 до 2004 и дори течеше мълва, че се готвят за сватба. Напрежението около двойката, повдигнато от обществения интерес, оказа своето влияние и двамата така и не стигнаха до брак.

„Хората бяха толкова злобни към нея – сексисти и расисти. Купища боклук се изсипа върху нея – толкова гнусни неща, които ако някой напише сега, ще бъде моментално уволнен“, разказва за атаките към бившата му Бен.

В следващите си думи подчертава колко много се възхищава на 51-годишната Лопес, която с размах постига това, което малцина тръгнали от бедния квартал Бронкс могат дори да мечтаят. Афлек засипва с комплименти своята някогашна годеница и продължава откровенията си в посока терора, който двамата са преживяли от папараци и фенове.

„Тогава беше различно и в историите, които таблоидите публикуваха имаше не повече от третина или четвъртина истина“, допълва актьорът.

Каквато и да е историята зад раздялата му с Джей Ло, с това признание Бен заслужи симпатиите ни. А ние сме все по-убедени, че Лопес знае как да държи мъжете в плена на чара си. Дори след края на всичко.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Премиера на „Ходене по буквите“ от Марин Бодаков
Излезе от печат първи том от сборника „Ходене по буквите“ от Марин...
Read More
0 replies on “Бен Афлек и възхищението към Джей Ло”