Д-р Мария Тончева: Моето лице е атестат за работата ми

Топдерматоложката д-р Мария Тончева разказва пред D!VA защо регенеративната медицина е светият Граал в естетичната медицина, какво е важно за младостта на кожата и тренд или грешка е брадичката ютия  

Началото на интервюто ми с д-р Мария Тончeва е доста неочаквано – дерматоложката първа задава въпрос: „Какво последно сте си правили?” Тук ме хваща натясно. Самоизолацията се отрази не само на фигурата ми. Смотолeвям нещо, но истината е изписана на лицето ми. Долната му трета определено се нуждае от Facetune, но не виртуален, а реален. Макар и наясно с постиженията в естетичната медицина, предпочитам да наблюдавам събитията по-скоро като безпристрастен естет, а не като предан фен. Но стига за мен.

Визитка: коя е д-р Мария Тончева

Естетичен дерматолог, магистър по естетична медицина от Университета в Ница, пълноправен член на Американската академия по естетична и антиейдж медицина, на Световната мултидисциплинарна антиейдж асоциация, на Българското дерматологично дружество, медицински директор на Facial Aestetic Center of Education (FACE), създател на метода за запазване на младостта SelfRegen – ускорена автоложна тъканна регенерация, международен лектор и тренер по миниинвазивни процедури с практика в Лондонската клиника за пластична и естетична хирургия. Между другото списъкът е нараснал неимоверно, откакто сме се виждали за последен път. Титлите и квалификациите на д-р Тончева може да се разшифроват простичко – интереси в областта на регенеративната медицина, по-точно стимулиране на собствените ресурси на кожата, и невероятни умения в скулптирането на съвършени лица. Също като на златната рибка може да й прошепнете желание – всичко, което касае външния вид, гарантирано ще се сбъдне. Тези, които я познават, знаят, че държи иглата по-добре от химикалка. Досега пред името й, произнесено като парола, всеки фейсконтрол козируваше, гарантирайки свободен достъп до клуба на просветените бютиманиачки, но след като изгря на корица на лъскаво списание и стана Дерматологът в риалити поредицата „Променените” по бTV , популярността й хвръкна до тавана.

Д-р Тончева, самата вие сте променена. Ще повдигнете ли завесата пред невероятната ви трансформация? Изглеждате поне с 15 години по-млада и това определено не се дължи на смяна на цвета на косата. Много сте наблюдателна (смее се – б. а.)Няколко пъти годишно правя процедурата SelfRegen (биостимулация на стволовите клетки чрез растежни фактори, съдържащи се в тромбоцитите, и фибрин), RF с апарата Most RF на RegenPro (позлатени микроигли повърхностно перфорират кожата, образувайки канали, по които енергията прониква дълбоко с цел стимулиране синтеза на колаген). Използвам високотехнологичния Аrt Filler на Fillmed Lab, Франция, с доказано регенеративно действие и 18 месеца задържане на ефекта, а шията и деколтето третирам с мезотерапия с полиревитализиращия коктейл NCTF 135 HA.

Забелязвам огромна промяна и във фигурата. Каква е тайната?

След неуспешни опити успях да редуцирам теглото си с почти 20 кг за една година. Предложиха ми да тествам ProBioPectin натурален, но фармацевтично модифициран пектин и огромно количество (над 100 млрд. на грам) живи, специално селектирани пробиотични щамове, миксирани с витамини C, K2 и D3, селен, цинк, ехинацея и куркума. Хранителната добавка извлича като магнит тежките метали и холестерола от организма, подобрявайки функцията на жлезите с вътрешна секреция и метаболизма и подсилвайки  имунитета. Резултатите са видими още след първия месец.

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Без подпухване с Biologique Recherche
Тясната специалност на околоочния серум против подпухвания Liposmose e премахване на следите...
Read More
0 replies on “Д-р Мария Тончева: Моето лице е атестат за работата ми”