Д-р Мария Тончева: Моето лице е атестат за работата ми

Топдерматоложката д-р Мария Тончева разказва пред D!VA защо регенеративната медицина е светият Граал в естетичната медицина, какво е важно за младостта на кожата и тренд или грешка е брадичката ютия  

Началото на интервюто ми с д-р Мария Тончeва е доста неочаквано – дерматоложката първа задава въпрос: „Какво последно сте си правили?” Тук ме хваща натясно. Самоизолацията се отрази не само на фигурата ми. Смотолeвям нещо, но истината е изписана на лицето ми. Долната му трета определено се нуждае от Facetune, но не виртуален, а реален. Макар и наясно с постиженията в естетичната медицина, предпочитам да наблюдавам събитията по-скоро като безпристрастен естет, а не като предан фен. Но стига за мен.

Визитка: коя е д-р Мария Тончева

Естетичен дерматолог, магистър по естетична медицина от Университета в Ница, пълноправен член на Американската академия по естетична и антиейдж медицина, на Световната мултидисциплинарна антиейдж асоциация, на Българското дерматологично дружество, медицински директор на Facial Aestetic Center of Education (FACE), създател на метода за запазване на младостта SelfRegen – ускорена автоложна тъканна регенерация, международен лектор и тренер по миниинвазивни процедури с практика в Лондонската клиника за пластична и естетична хирургия. Между другото списъкът е нараснал неимоверно, откакто сме се виждали за последен път. Титлите и квалификациите на д-р Тончева може да се разшифроват простичко – интереси в областта на регенеративната медицина, по-точно стимулиране на собствените ресурси на кожата, и невероятни умения в скулптирането на съвършени лица. Също като на златната рибка може да й прошепнете желание – всичко, което касае външния вид, гарантирано ще се сбъдне. Тези, които я познават, знаят, че държи иглата по-добре от химикалка. Досега пред името й, произнесено като парола, всеки фейсконтрол козируваше, гарантирайки свободен достъп до клуба на просветените бютиманиачки, но след като изгря на корица на лъскаво списание и стана Дерматологът в риалити поредицата „Променените” по бTV , популярността й хвръкна до тавана.

Д-р Тончева, самата вие сте променена. Ще повдигнете ли завесата пред невероятната ви трансформация? Изглеждате поне с 15 години по-млада и това определено не се дължи на смяна на цвета на косата. Много сте наблюдателна (смее се – б. а.)Няколко пъти годишно правя процедурата SelfRegen (биостимулация на стволовите клетки чрез растежни фактори, съдържащи се в тромбоцитите, и фибрин), RF с апарата Most RF на RegenPro (позлатени микроигли повърхностно перфорират кожата, образувайки канали, по които енергията прониква дълбоко с цел стимулиране синтеза на колаген). Използвам високотехнологичния Аrt Filler на Fillmed Lab, Франция, с доказано регенеративно действие и 18 месеца задържане на ефекта, а шията и деколтето третирам с мезотерапия с полиревитализиращия коктейл NCTF 135 HA.

Забелязвам огромна промяна и във фигурата. Каква е тайната?

След неуспешни опити успях да редуцирам теглото си с почти 20 кг за една година. Предложиха ми да тествам ProBioPectin натурален, но фармацевтично модифициран пектин и огромно количество (над 100 млрд. на грам) живи, специално селектирани пробиотични щамове, миксирани с витамини C, K2 и D3, селен, цинк, ехинацея и куркума. Хранителната добавка извлича като магнит тежките метали и холестерола от организма, подобрявайки функцията на жлезите с вътрешна секреция и метаболизма и подсилвайки  имунитета. Резултатите са видими още след първия месец.

Spread the love
Публикувано от
Още от Свобода Сидерова

Сочни устни от Givenchy

Rose… женственост, грация, мекота. Perfecto… кожа, втора кожа, смелост. Пресътвореният иконичен балсам...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ