E-girls, това е за вас

Фантастичната еманципация на две визии, които не само няма как да останат незабелязани, но и усилват енергията на индивидуалността

„Сърдечна“ настройка на макиажа 

В шоуто на Christian Siriano, вдъхновено от DC комиксовия блокбастър „Хищни птици“, оживя магията на киното. Фантазиите за сагата за супергероя включват Харлити и Жокери, разхождащи се по розовия подиум в структурирани рокли и искрящи костюми. Макиажът е в чест на героинята на Марго Роби, ако тя беше звезда от TikTok. Визажистката Ерин Парсънс „татуира“ сърце върху бузата на всеки модел с течна очна линия и шаблон (най-лесния начин за постигане на перфектна форма). Тайният знак на Харли Куин е украсен с черен кристал. Фалшивите бенки от черна копринена тафта или кадифе не са от вчера. През 70-те фабриката за мечти Холивуд бетонира връзката бенка-женственост-сексапил (спомнете си „Кабаре“ с Лайза Минели). Оцветените във фуксия устни са доказателство, че яркорозовото е цвят, с който трябва да се съобразите.

Мустаците – бюти константа на женското лице

Въплъщаваща буйния испански темперамент, колекцията на Chiara Boni La Petite Robe приветства емблематичните елементи на кастилската традиция. Каквато майката, такава и дъщерята. Става въпрос за Ана Кливланд, чиято родителка е Пат Кливланд, супермодел от 70-те и муза на Салвадор Дали. Ана се появи в строг костюм на райе (силно вталено сако и панталони с широки маншети) и черна асиметрична рокля с дантела на точки, нахлупила на главата шапка на матадор. Голямата изненада са фино завитите мустаци ала Салвадор Дали в интерпретация на Джон Рейман, водещ фризьор на Aveda. Завладяващият пърформанс не отнема ни най-малко от ефирната красота на Ана. Също като ненадминатия ексцентрик, който превръща всяко малко нещо в изкуство, стилизираната растителност над устните е не само запомнящ се детайл, но и предизвикателство.

Spread the love
Tags from the story
More from Свобода Сидерова
Обем от Vitality’s
Още не сте се пристрастили към магията на серията за спиращ дъха...
Read More
0 replies on “E-girls, това е за вас”