Хари с думи на почит към дядо си

(Photo by Victoria Jones - WPA Pool/Getty Images)

В Деня на Земята принц Хари реши да покаже по свой начин уважение към семейството си. Синът на Чарлз, който се завърна в Лос Анджелис след погребението на дядо си принц Филип, отбеляза, че именно той е негов пример за отстояване на идеите.

„На този Ден на Земята се замислям върху поколения защитници на опазването на природата ни, включително покойния ми дядо, и се чувствам горд и енергичен да продължа да изпълнявам своята роля в това наследство. Особено тази година, когато се присъединявам към невероятния екип на опазване на африканските паркове и общностите по целия свят“, написа Хари.

Между временно се заговори, че визитата му в Лондон е помогнала за стопляне на отношенията му с част от семейството. Баща му и брат му принц Уилям имали разговор с него, който показал, че разногласията помежду им могат да се изгладят. Не такава обаче е ситуацията с други от роднините на Хари – неговите лели и чичовци. Според информация, която се появи в пресата, те са му сърдити заради обвиненията в расизъм, който им бяха отправени в интервюто пред Опра Уинфри.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Възходът на грозната мода
Какъв е смисълът на Crocs-овете, украсени със синтетични камъни, на кожените чанти-бананки,...
Read More
0 replies on “Хари с думи на почит към дядо си”