Хилари Дъф честно за кърменето

(Photo by James Devaney/GC Images)

Актрисата Хилари Дъф реши да не крие с какво се сблъсква като майка на трето дете. Ако при предишните си две бебета звездата бе вманиачена по кърменето, то този път нещата никак не са сходни. Едва две седмици след раждането на дъщеря й Мае, Дъф показа, че процесът по хранене на бебето доста й досажда.

Звездата пусна сторита от рутинните си майчински задачи и не пропусна да покаже, че е истински ад да храни малкото с кърма на всеки 2-3 часа. При това без да изпуска от поглед грижите за порасналите си две хлапета. Преди време актрисата пак изпадна в подобни откровения във връзка с второто си бебе. Тогава тя каза, че едва е дочакала до шестия месец, за да го отбие.

„Кърменето е тежка задача за работеща майка на две деца. Това да се изпомпвам, докато ме подготвят за снимки, бе кошмарно. Нямах никакво лично пространство, а зърната ме боляха, защото не понасяха агресията от машината“, казва още звездата. Признаваме обаче, че като видим снимката на малкото й беззащитно бебче, разбираме защо всяка минута кърмене е важна.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Ще стане ли принц Уилиям новия крал?

Вълненията около британското кралско семейство едва ли скоро ще приключат и тук...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ