Лъскави и сочни устни за лятото

Има два козметични продукта, без които не излизам от вкъщи по време на горещниците. Първият е слънцезащитата, а вторият – гланцът за устни. През светлата част на деня заради високите температури съм по-малко склонна да прекалявам с грима, но тъкмо тогава имам най-голяма нужда от хидратация на устните ми със склонност към напукване. А когато гланцът е с неустоим аромат, ми действа като освежаващ плодов коктейл.

Гланцът Juicy Bomb Pineapple Paradise на essence с нелепкава текстура и вкусен плодов аромат придава на устните златист финиш

Juicy Bomb е най-новото бижу на essence. С ултралъскавия си завършек без лепкава тестура, гланцът се нанася лесно благодарение на наклонения апликатор и прави устните меки и хидратирани. Без значение дали предпочитате да го нанесете върху молив, червило или направо върху устните, продуктът ще придаде бляскав завършек и сочен плодов аромат на всяка ваша грим визия.

Ананас, личи, диня, папая, нар и дъвка – това са шестте нюанса и аромата на Juicy Bomb, с които да освежите устните си

От essence се грижат и за околната среда: формулата на Juicy Bomb е максимално чиста, а цветната опаковка е изработена от мономатериал PE, който е най-малко 90% рециклируем.

Spread the love
Tags from the story
More from Ина Иванова
Мила Стоянова: как да пазаруваме втора ръка
Мила Стоянова е работохолик, shopaholic, природозащитник, творческа личност и co-founder на интернет...
Read More
0 replies on “Лъскави и сочни устни за лятото”