Кейт Мидълтън се появи за първи път след коремната си операция

Снимка: Charles McQuillan/Getty Images

Това е първата ѝ публична поява от Коледа насам

Притесненията и конспиративните теории за състоянието на принцесата бяха опровергани, след като излязоха снимки как Кейт се вози в автомобил, управляван от майка ѝ, Карол Мидълтън. На снимките, публикувани от TMZ, двете се придвижват с Audi в близост до замъка Уиндзор в понеделник, 4 март. Принцесата на Уелс е с разпусната коса и носи слънчеви очила. Това е първата ѝ публична поява за годината заради коремната ѝ операция на 16 януари.

Снимка: Backgrid

Миналата седмица интернет се развихри, създавайки необосновани конспирации за оттеглянето на принцесата от светлината на прожекторите. Въпреки изявлението на двореца, от което става ясно, че Мидълтън ще се върне към кралските си задължения след Великден, феновете измислиха безумни теории за отсъствието ѝ от публичното пространство като BBL процедура, отглеждане на бретон, включване в Програмата за защита на принцесите и дори кома. Те бяха допълнително подхранени от това, че принц Уилям пропусна панихидата на кръстника си. „Дворецът Кенсингтън ясно посочи през януари сроковете за възстановяване на принцесата и ние ще съобщаваме само важна информация“, заявиха от двореца миналата седмица.

Съпругът на Мидълтън, принц Уилям, също деликатно опроверга слуховете, като се появи на няколко събития миналата седмица, на които небрежно споменаваше името на съпругата си в разговор, съобщават от InStyle. По време на посещение в западната синагога Marble Arch Уилям включи Мидълтън в изявлението си срещу антисемитизма, като каза: „Антисемитизмът няма място в нашето общество … И двамата с Катрин сме изключително притеснени от зараждащия се интерес към него“.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Галин Никифоров: За да се осъзнаеш, трябва да се смириш
 Когато мисля, че нещо не е редно, просто си повтарям като мантра:...
Read More
0 replies on “Кейт Мидълтън се появи за първи път след коремната си операция”