Мерилин Менсън и 5 обвинения за тормоз

Ексцентричната рок звезда Мерилин Менсън влезе в редиците на холивудските насилници след серия от разкрития на негови жертви. Певецът беше обвинен в тормоз и изнасилване, като сред жените, които се оплакаха е и актрисата Еван Рейчъл Ууд.

Най-малко пет жени пуснаха едновременно в акуантите си в Инстаграм обвинения срещу музиканта Брайън Уорнър с артистичен псевдоним Мерилин Менсън. 33-годишната американска актриса Еван Рейчъл Ууд се оплака, че е била манипулирана психологически от него, когато още нямала 20 години. Красавицата стана известна със сериала „Западен свят“ в ролята на Долорес Абернати. С Менсън бяха двойка в продължение на няколко години преди годежа им през 2010 година, който беше развален няколко месеца по-късно.

През 2018 година Ууд свидетелства пред Камарата на представителите на американския Конгрес за издевателствата, на които е била подложена. В поста си в понеделник тя огласи името на своя насилник, което навремето отказа да спомене – Брайън Уорнър.

Четири други жени твърдят, че са поддържали любовни връзки с него и обвиниха американската рокзвезда в манипулации, тормоз, заплахи и насилие. Едната дама, чиято връзка е започнала през 2015 година, споменава за няколко изнасилвания от страна на Менсън . Обвиняващите го жени са били в антуража на групата му и го описват като манипулатор, заплашващ ги със смърт и подтикващ ги към наркомания.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Ексклузивен поглед към „Последният дуел“ на Ридли Скот
Малко след като направи премиера на фестивала във „Венеция“, най-новият филм на...
Read More
0 replies on “Мерилин Менсън и 5 обвинения за тормоз”