Новият албум на Тейлър Суифт е тук

2020-а завършва с лек позитивизъм, особено ако сте фен на Тейър Суифт. Певицата представи втори изненадващ албум за 2020-а – “evermore”. Тейлър го нарича “сестра” на номинирания за ГРАМИ албум “folklore”, който излезе през август. Стандартната версия на албума съдържа 15 песни, а делукс изданието – 17. Звездни гости в него са Bon Iver, The National и Haim.

„Да си кажем честно, не можехме да спрем да пишем песни. За да съм малко по-поетична, чувството е като да си на края на фолклорна гора, изправен пред избора: да се обърнеш и да се върнеш назад, или да продължиш напред през гората на тази музика. Избрахме да навлезем още по-дълбоко в нея. Не съм го правила никога преди. В миналото винаги третирах албумите като еднократен проект и веднага след премиерата на даден албум започвах да планирам следващия. Нещата се промениха с “folklore”. Докато го правехме усещах, че повече се връщам, отколкото да тръгвам. Обикнах бягството от реалността, което дойде с въображаемите/ невъображаеми приказки. Обикнах начина, по който приветствахте мечтите и трагедиите и епичните истории за любовта, загубени и намерени във вашия живот. И продължих да пиша за тях.

Новият албум е записан тайно по време на първата изолация заради пандемията от COVID-19 успоредно със звукозаписните сесии на “folklore”. Дебютният сингъл е “willow”, като Тейлър Суифт е режисьор на видеото към песента, с което продължава поредицата от самостоятелно режисирани видеоклипове след „Lover“, „The Man“ и „Cardigan“.

Албумът вече е наличен за стрийминг и даунлоуд в дигталните платформи.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Светлината, сенките и момичето
„Снимката трябва да те оставя с въпрос, а не просто да ти...
Read More
0 replies on “Новият албум на Тейлър Суифт е тук”