Принц Хари притеснен за семейството си

prince harry
(Photo by Theo Wargo/Getty Images)

Макар да спечели известни сипматии и няколко изгодни бизнес договора, интервюто на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри им донесе не малко ненавист сред британците. Това е причината херцогът да не води със себе си семейството си при всяка своя визита във Великобритания. Хари се безпокои за безопасността на близките си и това стана ясно от последното изявление от негова страна.

Принцът обяви, че предприема правни действия срещу решението на полицията в Англия, коeто му отказва да го пази, като той е готов да плати за охрана за себе си и семейството си, когато пребивават на Острова.

“Херцогът на Съсекс лично потърси да плати на охранителен екип за семейството си, но подобна охрана не може да донесе същото ниво на безопасност, както тази осигурена от полицията и каквато е нужна във Великобритания. При липсата на подобна охрана принц Хари и неговото семейство не могат да се приберат у дома”, гласеше изявлението от името на херцога.

С него той се обръща към таблоидите, след като бе съобщено, че обжалва в съда решението на полицията. Още през януари 2020 година принц Хари е поискал охрана, за която е бил готов да плати лично, но такава му е била отказана. Обжалването от негова страна пък е започнало през миналата есен.

В изявлението още се обръща внимание на факта, че други членове на кралското семейство, които са се отказали от ангажиментите си към короната, са получили безплатно охрана от полицията. С това Хари намеква, че към него и съпругата му има специално отношение.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Печено агнешко бутче с билково песто
Продукти: 2 кг агнешко бутче За пестото: 1 скилидка чесън 1 връзка...
Read More
0 replies on “Принц Хари притеснен за семейството си”