Защо Селена Гомес стои далеч от Инстаграм

selena gomez
getty images

Селена Гомес няма да позволи на социалните мрежи да попречат на щастието ѝ. Отбелязвайки пускането на новата си платформа Wondermind, изпълнителката даде интервю за предаването Good Morning America, в което разкри как отказването от интернет е подобрило психичното ѝ състояние. Въпреки че Гомес е втората най-следвана жена в Instagram, след Кайли Дженър, социалните мрежи не са най-важното за нея и не иска да прекарва повече от необходимото време в тях.

„Не съм влизала в интернет от четири години и половина. Това промени изцяло живота ми. В момента съм по-щастлива, по-свързана с хората. Знам колко могъщ е интернетът и в повечето случаи е направил страхотни неща за света. Но аз стигам до важните новини чрез други хора“, казва Гомес в предаването. Допълва, че преди социалните мрежи са консумирали цялото ѝ внимание, като в един момент това станало доста притеснително.

Едно от най-трудните неща, с които Селена е трябвало да се справя, е да се впише в стандартите за красота, които не позволявали появата в социалните мрежи без грим. След като намира своята увереност, звездата е създала система, за да няма пряк достъп до паролите за профилите си. „Ненужните критики и сравнения изчезнаха, когато оставих телефона си. Имам моменти, в които това странно чувство се завръща, но сега имам много по-добра връзка със себе си“, категорична е Гомес пред списание InStyle.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Ретро кино
От петък, 2 септември, ненадминатият шедьовър на Стивън Спилбърг Челюсти се завръща ексклузивно в кината,...
Read More
0 replies on “Защо Селена Гомес стои далеч от Инстаграм”