Tommy Hilfiger представи на живо колекцията си за сезон есен 2022

Tommy Hilfiger

Американската модна къща организира първото си пост-пандемично събитие в България, следвайки завръщането на бранда на модния подиум в NYFW през септември.

На 10-ти ноември 2022 година, в Paradise Center в София, Tommy Hilfiger представи колекцията си за сезон есен 2022. Събитието премина под творческата шапка на „Tommy Factory”, с което направи реверанс към глобалната бранд кампания на Tommy Hilfiger и ревюто на бранда на NYFW, което бе първото за марката от пандемията насам. Новите модели от колекцията бяха представени в ексклузивно креативно пространство, пресъздаващо емблематичната фабрика на Анди Уорхол, в която творчеството и себеизразяването са обединени в едно.

East Coast Prep – завръщане към корените на Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger ни пренася обратно към своите източнокрайбрежни корени с колекцията си за сезон есен 2022. Лансирането на новото TH монограмно лого, създадено от Фъргъс Пърсел, е акцентът за този сезон. Класическите модели на preppy стила са пресъздадени в елегантни ежедневни и емблематични визии за всички полове и възрасти.

При моделите от дамската колекция, акцентът е върху колежанската естетика, типична за университетите от Бръшляновата лига, пречупена през призмата на смелите цветове, традиционните десени и емблематичните за Tommy Hilfiger кройки. При моделите от мъжката колекция, Tommy Hilfiger прави реверанс към легендарните prep визии от миналото си. Ризи, блейзъри, якета тип varsity и плетени жилетки са сред ключовите модели за сезона.

Новото TH Monogram монограмно лого, черпи вдъхновение от университетските монограми, за да допринесе за още по-елегантен стайлинг. Стиловете, вдъхновени от архивните колекции, са преродени чрез модерни интерпретации, игриви пропорции, щампи на монограми, бродерии и colour blocking.

Spread the love
Тагове
Публикувано от
Още от Ина Иванова

Дрехи издават емоциите ни, лекуват травми

Днес повечето от нас гледат на дрехите само като на естетически издържана...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ