„A Haunting in Venice“ – започват снимките на най-новата екранизация по Агата Кристи

Фотография Rob Youngson. © 2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved.

След успеха  на „Убийство в Ориент експрес“ и „Смърт край Нил“ Кенет Брана отново се завръща, едновременно на режисьорския стол и в ролята на емблематичния Еркюл Поаро.

Случайно или не, този Хелоуин стартира продукцията на напрегнатия свръхестествен трилър на 20th Century Studios A Haunting in Venice, вдъхновен от романа Празникът на Вси светии на Агата Кристи. Филмът ще бъде режисиран от носителят на „Оскар“ Кенет Брана (Тор: Богът на гръмотевиците, Пепеляшка, Белфаст), по сценарий на номинирания за „Оскар“ Майкъл Грийн (Логан: Върколакът), а снимките ще се осъществят в Pinewood Studios в Лондон, както и на локация във Венеция.

Като незабравимите герои в историята ще видим брилянтен актьорски ансамбъл, включващ Кенет Брана като емблематичния Еркюл Поаро, Кайл Алън (Rosaline), Камил Котин (Call My Agent), Джейми Дорнан (Белфаст), Тина Фей (Рокфелер плаза 30), Джуд Хил (Белфаст), Али Кан (6 Underground), Ема Лекърд (Мер от Ийсттаун), Кели Райли (Yellowstone), Рикардо Скамарчо (Caravaggio’s Shadow) и Мишел Йео (Everything Everywhere All at Once).

Действието на страховитата мистерия A Haunting in Venice се развива след Втората световна война във Венеция, в нощта на Вси светии. Пенсиониран и живеещ в изгнание в най-бляскавия град в света по онова време, прочутият детектив Еркюл Поаро неохотно се оказва сред присъстващите на спиритичен сеанс в разпадащ се, обитаван от духове дворец. Когато един от гостите е убит, Поаро се оказва в центъра на зловещ свят на сенки и тайни.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Мерилин и звездите на Холивуд
През нощта на 4 срещу 5 август 1962 година напусна света Мерилин...
Read More
0 replies on “„A Haunting in Venice“ – започват снимките на най-новата екранизация по Агата Кристи”