Кой е виновен за усмивката на Кейти?

Едва ли можем да забравим годините, в които Кейти Холмс живееше в почти аскетична изолация от света и почитателите си. Докато разводът й с Том Круз още бе пресен, а дъщеря й Сури – твърде малка, актрисата съзнателно не позволяваше никой мъж да се намеси в живота й.

Първите слухове, че е отново обичана, Кейти си позволи със сближаването с Джейми Фокс. Двамата дълго криха романа си, а когато той излезе на светло, не продължи дълго. След него отново Холмс потъна в други задачи и сякаш остави любовта на заден план. Но дали?

Последни пикантни и недвусмислени клюки от социалните мрежи издават, че Кейти не е губила времето си. Звездата е уличена в любов със съдържател на ресторант в Ню Йорк. И преди да се почудим дали на такава връзка й е писано, ще издадем, че хубавият готвач е с 9 години по-млад от звездата. Името му е Емилио и преди дни сам издаде отношенията ию с обяснение в Instagram

Понякога една снимка казва повече от хиляди думи. Ще й се доверим заради усмивката на Холмс на нея. Усмивка, която отдавна не бяхме виждали така искрена и щастлива.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Димитър Маринов за работата с Дензъл, Рами Малек и Лето

Името на Димитър Маринов се завъртя в Холивуд след участието му в...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ