Babé Laboratorios върви добре

С фокус върху здравето на кожата, дермокозметиката от страната на коридата и фламенкото вече 5 години позволява да се чувствате уверени без грим 

Да кажа, че испанската козметика е малко позната у нас, означава да не кажа нищо. На фона на останалите европейски марки на пазара темата е тера инкогнита. Смело мога да заявя, че дермокозметиката Babé Laboratorios не отстъпва по нищо на най-добрите брандове. Ще се наложи също като Колумб да разширя хоризонта и да споделя с всички. Още повече че грижата за кожата е най-добрият подарък, който може да си направите. Трудностите в началото на околосветското пътешествие, пардон, търсенето на подходящия, не бива да ви отчайват. Усилията си струват, когато намерите своя Mr. Big. Защо това да не е Babé Laboratorios?

Създадена от фармацевти и препоръчана от дерматолози.

Само този факт е достатъчен, за да възбуди любопитството. Създадена от двама фармацевти през 1994 г. във Валенсия, Babé Laboratorios от самото начало превръща в своя мисия грижата за здрава кожа. На въпросите на приятели как протича процесът на създаване на формули, основателите отговарят va bé. В превод от валенсиански, близък до каталунския диалект, това означава „върви добре” (именно фонема е в основата на името). И така вече 28 години. Целта на Babé Laboratorios е така да балансира кожата, че да се чувствате винаги добре. Продуктите са предназначени не само за ежедневна грижа, но и за лечение на проблемна кожа – атопичен дерматит, несъвършенства… (В Испания рядко може да срещнете тийнейджърки с акне.) Целеви решения има за всички възрасти, включително бебета и деца. Тестове и препоръки от дерматолози, фармацевти и педиатри са доказателство за успеха на марката в над 40 страни по света.

4 причини да се влюбите в Babé

ДНК на Babé Laboratorios са прозрачност и уникалност. Опаковката включва не само списък на съставките, но и процентното им съдържание. Нещо много рядко срещано при други компании. Марката може да се похвали и с авторството на първите на пазара маслен сапун и успокояващ мицеларен гел. Друг несъмнен плюс е галеновата текстура (извличане само на полезните молекули от растенията без вредни примеси). На практика това означава ефективност при максимална хипоалергенност и поносимост. Тайният коз на марката е соевото масло в основата на формулите. Съдържанието на незаменимите мастни киселини Омега-3 и 6 в него е в пъти повече, отколкото в обичайния зехтин. Соевото масло се абсорбира почти 100% от кожата, което го прави идеално за попълване на нивата на влага, дълбоко подхранване и регенериране на кожата.

На какво да обърнете внимание

Част от всяка дермокозметика, ампулите допълват ежедневния ритуал, а през лятото го заместват. Като всяка уважаваща себе си марка Babé Laboratorios предлага широк асортимент: за еластичност и плътност, озаряване и омекотяване, успокояване и коригиране. В основата на серията за зряла кожа HealthyAging+ е епигенетика – наука за поведенческото стареене на кожата. Оказва се, че гените контролират 25% от процеса, а 75%  – външни и вътрешни фактори. Стратегията за поддържане на младежка и здрава кожа включва пребиотик, бакучинол (растителен аналог на ретинола), DMAE (психотропна съставка с антиейдж ефект)… Фотопротекторите на марката позволяват да се насладите на безопасен загар. Осен това имат двойно успокояващо и антиоксидантно действие благодарение на комплекса Soothing (алое вера, лайка, алфа бизаболол) и витамин Е. Технологията Wet Skin пък позволява нанасяне на мокра кожа.

Spread the love
Tags from the story
More from Свобода Сидерова
Скандално: боксът като съблазняване
Вдъхновен от юмручния бой, Scandal pour Homme на JPG е перфектният аромат...
Read More
0 replies on “Babé Laboratorios върви добре”