Babé Laboratorios върви добре

С фокус върху здравето на кожата, дермокозметиката от страната на коридата и фламенкото вече 5 години позволява да се чувствате уверени без грим 

Да кажа, че испанската козметика е малко позната у нас, означава да не кажа нищо. На фона на останалите европейски марки на пазара темата е тера инкогнита. Смело мога да заявя, че дермокозметиката Babé Laboratorios не отстъпва по нищо на най-добрите брандове. Ще се наложи също като Колумб да разширя хоризонта и да споделя с всички. Още повече че грижата за кожата е най-добрият подарък, който може да си направите. Трудностите в началото на околосветското пътешествие, пардон, търсенето на подходящия, не бива да ви отчайват. Усилията си струват, когато намерите своя Mr. Big. Защо това да не е Babé Laboratorios?

Създадена от фармацевти и препоръчана от дерматолози.

Само този факт е достатъчен, за да възбуди любопитството. Създадена от двама фармацевти през 1994 г. във Валенсия, Babé Laboratorios от самото начало превръща в своя мисия грижата за здрава кожа. На въпросите на приятели как протича процесът на създаване на формули, основателите отговарят va bé. В превод от валенсиански, близък до каталунския диалект, това означава „върви добре” (именно фонема е в основата на името). И така вече 28 години. Целта на Babé Laboratorios е така да балансира кожата, че да се чувствате винаги добре. Продуктите са предназначени не само за ежедневна грижа, но и за лечение на проблемна кожа – атопичен дерматит, несъвършенства… (В Испания рядко може да срещнете тийнейджърки с акне.) Целеви решения има за всички възрасти, включително бебета и деца. Тестове и препоръки от дерматолози, фармацевти и педиатри са доказателство за успеха на марката в над 40 страни по света.

4 причини да се влюбите в Babé

ДНК на Babé Laboratorios са прозрачност и уникалност. Опаковката включва не само списък на съставките, но и процентното им съдържание. Нещо много рядко срещано при други компании. Марката може да се похвали и с авторството на първите на пазара маслен сапун и успокояващ мицеларен гел. Друг несъмнен плюс е галеновата текстура (извличане само на полезните молекули от растенията без вредни примеси). На практика това означава ефективност при максимална хипоалергенност и поносимост. Тайният коз на марката е соевото масло в основата на формулите. Съдържанието на незаменимите мастни киселини Омега-3 и 6 в него е в пъти повече, отколкото в обичайния зехтин. Соевото масло се абсорбира почти 100% от кожата, което го прави идеално за попълване на нивата на влага, дълбоко подхранване и регенериране на кожата.

На какво да обърнете внимание

Част от всяка дермокозметика, ампулите допълват ежедневния ритуал, а през лятото го заместват. Като всяка уважаваща себе си марка Babé Laboratorios предлага широк асортимент: за еластичност и плътност, озаряване и омекотяване, успокояване и коригиране. В основата на серията за зряла кожа HealthyAging+ е епигенетика – наука за поведенческото стареене на кожата. Оказва се, че гените контролират 25% от процеса, а 75%  – външни и вътрешни фактори. Стратегията за поддържане на младежка и здрава кожа включва пребиотик, бакучинол (растителен аналог на ретинола), DMAE (психотропна съставка с антиейдж ефект)… Фотопротекторите на марката позволяват да се насладите на безопасен загар. Осен това имат двойно успокояващо и антиоксидантно действие благодарение на комплекса Soothing (алое вера, лайка, алфа бизаболол) и витамин Е. Технологията Wet Skin пък позволява нанасяне на мокра кожа.

Spread the love
Тагове
Публикувано от
Още от Свобода Сидерова

Тату вместо макиаж

Кръщение, причастие, сватба, погребение… Дефилетата на Simonе Rocha често са вдъхновени от...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ