Бритни готова за истината

Зависимости към алкохол и храна, психически разстройства, любовни несполуки, загуба на идентичност и права над собствения си живот – Бритни Спиърс познава всичко това до болка, Певицата, която преживя падението на своята кариера, а сега отново се завръща към върховете, е решила да не спести нищо от историята си за своите верни почитатели.

Източници, близки до певицата споделят, че публичните реакции около излизането на документалния филм „Framing Britney Spears“ са я вдъхновили да разкаже всички подробности около живота си. Има едно условие – това трябва да се случи според нейните правила. Коментира се още, че ако това се случи Бритни иска да разкаже своята история пред Опра Уинфри.

Не е изключено желанието на Спиърс де е продиктувано от тънки сметки. В момента тя няма участия заради пандемията и се налага да се задоволява със спестявания и средства от някои от бизнесите си. В същото време преди месец Опра изкара от интервюто си с Меган и Хари повече от 7 милиона долара. Бритни едва ли храни надежди, че ще се добере до подобна сума, но дори малка част от нея би я направила щастлива и стабилна финансово.

https://www.instagram.com/p/CLp20Hxg7QI/
Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Една личност, един въпрос: Стефан Командарев
От какво може да ни спасят „Уроците на Блага“? „Уроците на Блага“...
Read More
0 replies on “Бритни готова за истината”