По следите на една принцеса

От обикновено красиво момиче, Грейс Кели се превръща в актриса – носителка на Оскар. Глобална модна икона. Жена, която борави с милиони. Тя играе твърдо. И преговаря още по-твърдо. Нейното решение да се омъжи за принц – плейбой, обаче, рязко слага край на кариерата й. При смъртта й, в завещанието на Грейс Кели се оказва, че тя има само $10,000 и порутена къща в Ирландия. Какво се е случило с милионите й?

Документалния филм „Изчезналите милиони на Грейс Кели“, който тръгва по Viasat History, в неделя, 19 юни, в 22:10 часа; финансовият следовател Джема Годфри е на лов за тези изчезнали милиони; Колко е спечелила Грейс в кариерата си, какво е финансовото изражение на двойните стандарти по отношение на пола в Холивуд и какви скрити съкровища е притежавала, наследила и завещала тя?

Дали трудната връзка с баща й й е коствала много? Каква е била истинската цена на внезапното прекъсване на кариерата й? Колко пари е направила за филмовите студиа? И как – дори след смъртта й – нейното име и образ все още генерират долари?

От детството й във Филаделфия до смъртта й в Монако и отвъд това – този филм разкрива истината за изчезналите милиони на Грейс Кели.

От екс-съветник на Арнолд Шварценегер и на правителството на Великобритания до бизнес експерт за Good Morning Britain и Sky News, Джема Годфри е гръбнакът на този документален филм и ни превежда през историята на Грейс от начало до край. Към Джема се присъединява Д-р Луси Болтън, историк от университета в Лондон, с широк кръг интереси в областта на холивудските знаменитости, модата и звездите. Полезни насоки дават също Трейси Мартин, уважаван експерт по антиките, модерните колекционерски артикули и модата, както и Сюзън Ръмфит, един от специалистите на Antiques Roadshow на BBC.

Филмът съчетава невероятни архиви, анализи и интервюта, с които зрителя да се гмурне дълбоко във финансите на Грейс Кели, които разкриват една умна бизнес жена и филантроп с дългосрочна визия. Богатство от нови истории и случки хвърлят светлина към Грейс, Холивуд и невероятния й живот – от трудното детство във Филаделфия до златната клетка в Монако.

Водещата се задълбочава в ситния шрифт, докато ние следим гранд тоталите спечелени и изгубени пари. Историци, културни коментатори и експерти биват интервюирани, докато историята на Грейс Кели ни се разкрива чрез движението на изгубените й милиони.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Гуинет на 49 във ваната
Традициите – правила, които се налага да нарушиш, за да си в...
Read More
0 replies on “По следите на една принцеса”