Ефи или българката, която стана жертва на насилие от Арми Хамър

Ефи, жената, която обвини актьора Арми Хамър в сексуално, психическо и физическо насилие, е българската актриса и модел Ефросина Ангелова. Телевизия FOX публикува видео с разказа на младата жена, в което тя разказва, че се среща с Арми, когато е на 20 години през 2016 и двамата имат „изкривени“ отношения, които Ефи вярва, че са истинска любов.

Историята й е брутална и в нея актрисата обяснява в подробности какво й се случва по време на връзката с Арми. Той е описан като физически и психически насилник, а отношенията им са токсични.

По думите на Ефи на 24 април 2017 г. в Лос Анджелис Хамър я изнасилвал в продължение на четири часа, блъскал главата й в стената и извършил и други актове на насилие с нея.

„През тези четири часа се опитах да избягам, но той не ме пусна“, каза тя през сълзи. „Мислех, че ще ме убие. След това той си тръгна, без изобщо да се интересува какво се случва с мен“.

Адвокатката на жената Глория Олред каза, че на полицията са предоставени доказателства, включително и снимки от нараняванията на Ефи.

По време на връзката им 34-годишният актьор още е женен за колежката си Елизабет Чеймбърс. Двамата имат две деца, а актрисата го „закопа“, след като научи за изневярата му. Елизабет заяви, че единственото важно за нея в момента е да се погрижи за психическото си здраве и децата си. Тя отказа да защити Арми и отправи послание към всички жертви на насилие да не мълчат.

Обвиненията в сексуално насилие от последните месеци навредиха на кариерата на Хамър. Актьорът излезе от състава на комедията „Уредена сватба“, в която трябваше да играе с Дженифър Лопес, още преди началото на снимките. Скоро след това се оттегли и от поредицата на „Парамаунт плюс“ „Предложението“ за заснемането на „Кръстникът“. Агенцията му Дабъл Ю Ем И прекрати договора си с него.

Коя е Ефи?

Жертвата на Арми Хамър Ефросина Ангелова се опита да запази в тайна своята самоличност, но бе „уловена“ след появяването си по телевизия FOX. Информацията за младата жена е оскъдна, но според интернет следи тя се представя като актриса и модел. Името й се появява (но е свалено) като едно то лицата от фондацията I can too, отдадена на грижи на деца със специални нужди и техните семейства.

Spread the love
More from divamagazine.bg
еssence & Catrice събраха стотици звездни гости на магическо градинско парти в София
Двата бюти бранда отпразнуваха водещите си позиции в грим пазара за България...
Read More
0 replies on “Ефи или българката, която стана жертва на насилие от Арми Хамър”