FOREO BEAR – по-хубаво от две гърненца с мед

Навлизайки в микротоковото пространство, домашното устройство с формата на мече стяга и енергизира кожата. Също като при фейсфитнеса мускулите се тонизират, но не с упражнения, а с електрически импулси

Фен съм на лифтинг процедурите, стимулиращи мускулите на лицето. (Кривенето пред огледалото, пардон, фейсфитнесът, не е моето.) Прочитайки, че микротоковете, излъчвани от FOREO BEAR, могат да заместят пълноценна тренировка, „мечето” (да-да, металните ролери напомнят ушички, а основата от силикон – муцунка) приковава вниманието ми. Иновативният подход – поддържане на мускулите във форма при минимум усилия (и време), ми импонира. А и шведската марка се утвърди на пазара като най-добрата за смарт устройства. Наистина ли FOREO BEAR е ключът към тонизирана, еластична и сякаш изпълнена отвътре кожа? Ще извае ли скулите ми отново? Може ли да върне мигриращия овал на мястото му? Заемам се да проверя лично, като поръчвам своя комплект от foreo.com.

Eлектротретирането на лицето и шията може да звучи страшничко, но не е. Правилото „Да не вреди” e спазено на 100%. Освен че „превъзпитава” повече от 65 мускула, микротокът с ниско напрежение генерира клетъчна енергия, необходима за синтеза на колаген и еластин. Лесната за хващане форма може да се свърже с безплатно приложение. В ролята на личен треньор то ви навигира всяка секунда от 2-минутната програма.

Като всяко устройство FOREO BEAR се ползва върху почистена (себумът е бариера за микротока) и суха кожа. Серумът Serum Serum Serum, който върви в комплект с „мечето”, e нещо като проводник. За да не се изпари бързо, първо обработвам челюстта до скулите, после преминавам към челото и шията. Движенията са в посока нагоре, а натискът – лек. Ролерите трябва да са в постоянен контакт с кожата.

https://www.instagram.com/p/CPsXgfFjWCA/?utm_medium=copy_link&fbclid=IwAR2Ndb6huE77xEEDuWB-FpcJt9bGlBMzDh330QoZ90wd3c9F05I6PO2wnEs

Никакъв дискомфорт, а още по-малко парене или болка. Най-много да почувствате едва забележимо мравучкане. Патентованата антишокова система (микротокът се настройва автоматично, и то по-бързо, отколкото може да мигнете) прави устройството най-сигурното в света. Любопитна съм дали още след първия месец (препоръките са всекидневна употреба в течение на 3 месеца) ще забележа промяна. Добавянето към микротока на T-Sonic пулсациите, улесняващи проникването на гела, е гениална идея – мекият масаж активира лимфодренажа и микроциркулацията. В резултат кожата ми сияе, сякаш е покрита с капчици роса, което обикновено ми се случва след мезотерапия. След 2 седмици скулите ми са като напомпани с филър (добре де, почти), а линията на челюстта – една идея по-ясно очертана, което е голямата изненада. Едва се сдържам да не използвам FOREO BEAR по два пъти на ден, но мускулите имат нужда от възстановяване.

И освен всичко друго FOREO BEAR стои чудесно в дамската ни чанта
Spread the love
More from Свобода Сидерова
Жълта подводница
Озарявайки подиума, слънчевите лъчи повишават настроението и вдъхват увереност в светлото бъдеще...
Read More
0 replies on “FOREO BEAR – по-хубаво от две гърненца с мед”