Истинско преобразяване – Джаред Лето

Той е един от най-сексапилните актьори в света, но заради киното е готов на всичко. Отслабвал е до критично тегло, напълнявал е без съжаление, за да влезе в кожата на своите филмови герои. Джаред Лето обаче надмина себе си и най-смелите ни очаквания с участието си в House of Gucci – лентата, която разказва за убийството на Маурицио Гучи и съдебния процес срещу вдовицата му Патриция Реджани.

Нови снимки от снимачната площадка показаха на какво се е подложил Джаред, за да бъде автентичен в своето изпълнение. Качил килограми, с допълнителни подплънки под дрехите, носещ килограми грим, за да се състари, оредяла коса – Лето е същински Паоло Гучи. Ролята му е поддържаща, но ключова за историята и в този смисъл старанието на Джаред е показателно.

https://www.instagram.com/p/CMFjJqqnlSV/

Старанието на актьора никак не е случайно. Джаред е изключително близък с творческия директор на Gucci и се чувства задължен към историята и това приятелство да представи семейството възможно най-реалистично. Лето е участвал и в не една кампания на марката, което също е особено личен момент за участието му в лентата. Все пак не е тайна, че понякога решенията за един или друг ангажимент са плод именно на такива ситуации.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Звездите през юни
Овен Овни, през юни ще се занимавате основно със семейни дела. Очакват...
Read More
0 replies on “Истинско преобразяване – Джаред Лето”