Jacquemus с козметична линия?

Jacquemus x Mytheresa

Любимият дизайнер на поколението Z Симон Порт Жакмюс предстои да разрасне бранда си в сферата на козметиката, съобщават от WWD. След книги, бижута, pop-up магазин за цветя в Париж, както и непотвърдена колаборация с Nike зад гърба си това е логична стъпка за 31-годишния французин. Жакмюс е сключил сделка с Puig, испанска луксозна къща, която е работила с марки като Dries Van Noten, Christian Louboutin и Valentino.

Очаква се козметичната линия да бъде достъпна през 2022-а. Въпреки че информацията около новината е оскъдна, очакваме аромат, вдъхновен от Френската ривиера, имайки предвид любовта на Симон към цветята, природата и летните ваканции.

Дефилетата на Jacquemus трудно могат да бъдат забравени – сетете се за това в лавандуловите полета (Le Coup de Soleil), където моделите ходеха по цикламен килим, вдъхновен от плаващите кейове на Кристо. Дизайнерът създава големи звезди под формата на дрехи и аксесоари, които заливат Инстаграм на ежедневна база. Затова не се съмняваме и в успеха му в beauty индустрията.

Spread the love
More from Ина Иванова
Новият ромком с Джулия Робъртс излиза през октомври
След като Джей Ло и Бен Афлек се сгодиха за втори път,...
Read More
0 replies on “Jacquemus с козметична линия?”