Секси устни без игли? Да, моля!

Четири изпитани плъмпера за обем, блясък и персонализиран нюанс, улесняващи превръщането на плътните устни в част от ежедневната визия

Плъзгането по устните на „пълнител” е следващото голямо нещо слeд инжекциите. Дори още по-добро, като се има предвид възстановяването за 0 минути и 0 секунди. Ако не си падате по филъри, формулите за обем помагат устните да придобият нацупен вид. Постоянно? Може би не. Приказно? 100% да, дори само за час или два. Благодарение на съвременните технологии има продукти за плътност, които гарантират напомпване без това отчетливо усещане за парене и изтръпване (дължи се на съставките, подобряващи притока на кръв). Освен че стимулират синтеза на колаген, някои пептиди действат и като увеличават хидратацията, предизвиквайки набъбване. Заинтригувахме ли ви? Много глосове, балсами и серуми на пазара обещават да трансформират устните, но понякога е трудно да разберете кои на практика работят. Спестявайки ви тестването, DIVA свърши тежката работа вместо вас.

Всичко, което трябва да знаете за глоса за обем Dior Addict Lip Maximizer, е, че Бела Хадид го ползва и публикува в Instagram, а устните й винаги изглеждат бомба. Още по-фантастичен е ефектът на едноименния серум, подходящ и за мъже. Lips Maximizer Serum гарантира 24 часа хидратация и 50% повече обем. Напомпващата устните грижа действа както незабавно (2 вида хиалуронова киселина), така дългосрочно (хидратиращ екстракт от слез и пептид, стимулиращ синтеза на колаген). Свежа и леко ментова, текстурата не оставя нищо освен сияен воал с безцветен финиш.

Технически Nutri-Filler Lips на Filorga не е нито билсам, нито олио, но това не пречи на ултраподхранващия хибрид, вдъхновен от мезотерапията, козметиката и макиажа, да изпълни мисията си от 3 ключови действия: възстановяващо и подхранващо (масла от соя, карите и рицин), изпълващо и изглаждащо (пептиден колагенов бустер), ревитализиращо (NCEF комплекс). Нелепнещата текстура реагира с нивото на PH на устните, което им придава естествен розов нюанс. Практичният формат – писалка с гъвкав силиконов апликатор с дюзи, гарантира удобна употреба.

Всичко с името „усилвател” интригува и блясъкът за хидратация и обем Pure Color Envy Volumizer на Estée Lauder не разочарова. Благодарение на технологията Maxi-Lip с хиалуронови микросфери формулата зрително изпълва устните и подчерава извивките им. По-лек от някои други варианти, полупрозрачен и нелепнещ, гланцираният флуид е чудесен избор, ако търсите ефект на плътност под обичайното червило. Носен самостоятелно обаче, той отговаря на уникалната химия на устните, придавайки им намек за цвят и луксозно усещане с ментова свежест.

Вероятно вече сте чували за гланца за устни с plump ефект L’Absolu Gloss Rosy Pump на Lancome и има добри причини за това. Не само получавате солидна доза блясък, но и нежно – и ефективно! – изпълващо действие благодарение на хиалуроновата киселина във формулата. В добавка производно на ментол охлажда приятно. Финалът е прозрачен, така че може да се носи както самостоятелно, така и като база под червилото. Апликаторът прегръща устните за прецизно приложение. После мятате  находката в дамската чанта и… не поглеждате назад за други.

 
Spread the love
Tags from the story
, ,
More from Свобода Сидерова
Търсете жената
Без да сме астролози, виждаме клонинги на Марлене Дитрих в бъдещето Глемът...
Read More
0 replies on “Секси устни без игли? Да, моля!”