Смешна първа среща или как Шон свали Нина

nina dobrev
( Getty Images) NINA DOBREV

Нина Добрев и олимпийски медалист Шон Уайт са сред една от най-харесваните двойки в Холивуд. И типично заради реномето им никой не знаеше как е пламнала искрата помежду им. Е, Шон сподели забавна история как спечелил Нина. Или тя него.

Двойката се среща за първи път по време на семинар във Флорида, изнесен от известния автор на книги за самопомощ Тони Робинс. Точно след това двамата излезли на първата си среща без да знаят нищо един за друг.

Избират да отидат на ресторант след събитието, но мястото е било препълнено с хора, а места за тях няма. Нина предложила да опита да говори с хостесата, за да намери маса за тях, а Уайт разказва, че добре си спомня как си е помислил, че вероятно Добрев ще каже “Има един златен медалист, който иска маса тук”.

Малко след това множество служители в ресторанта започнали да се появяват и атлетът отишъл при тях с увереността, че суматохата е заради самия него, а не заради известната му придружителка. “Може ли да си направим снимка с… нея”, спомня си, че някой от сервитьорите е попитал учуденият тогава Уайт. “Чудех се какво стана, какво се случва, а всъщност беше много смешно”, допълва той.

Бързо след първата им среща Шон и Нина стават двойка, още през 2019 година, а по време на първите месеци от пандемията заживяват заедно. “Нина толкова много ми помагаше тогава По време на тази пандемия, тя беше страхотна – направи дори това време от живота ми специално”, признава атлетът.

Spread the love
Tags from the story
,
More from divamagazine.bg
Актрисите изиграли Уенсдей Адамс през годините
След като преди дни научихме, че на 64-годишна възраст си e отишла...
Read More
0 replies on “Смешна първа среща или как Шон свали Нина”