F.O. е рапър за 2020 на 359 Hip Hop Awards

На 22.06 в зала EFE на Хотел Маринела, рапъри и изпълнители от цяла България се събраха за годишните награди на 359 Hip Hop. Най-ценното отличие за рапър на годината взе F. O. , който не успя да присъства на събитието поради здравословни причини. Статуетката прие съпругата му Преслава Пеева.

СкандаУ, Бобо и Homelesz обраха най-желаните статуетки на хип-хоп наградите на 359.
СкандаУ си тръгнаха със статуетка за “Песен на годината” и “Група на годината”. 
Homelesz се прибра с нагарада за “Най-добро MC”, а залата бе в екстаз след като Бобо не само стана “Най-добър R’n’B артист”, но и грабна статуетката за “Албум на годината”.

Гери-Никол смени няколко тоалета след като стана “Моден идол”, прибра статуетката за R’n’B жена и избухна на сцената с новото си парче “Бутай”. 

ANT! и водещата на събитието Yoko си разделиха приза за “Най-добро MC жена”, а Светльо Къслев се прибра със статуетка за Бийтмейкър мейнстрийм. 

Murda Boyz станаха Трап група на годината, а най-добрият клип мейнстрийм за 2020 бе на Дара Екимова и Искрата.

Дебют за 2020 отиде при Djanny, а специалната награда “От Улицата” при Mitaka DPG.

100 Kila не успя да дойде на събитието, но отправи видео обръщение към гостите. Той също получи статуетка заедно с Иво Димчев, за общия им проект “Баница”. 

Билетите за събитието бяха разпродадени и залата бе пълна, а гостите се забавляваха с Ицо Хазарта и Бат Венци, Валентина, Homelesz, DJ Cass, балет Nova и много други изпълнители на сцената. 

Гостите се насладиха на страхотно настроение и класни напитки от Винарска изба Katarzyna, Белая Сова, West Cork, Pepsi Max и RedBull. Протеинови барчета от Fitroo by Khabib очакваха всички на входа, а партньорите от Vivacom, EON и My Fin бяха подготвили специални награди за големите победители. 

Водещите Yoko и Wosh MC за втора поредна година поддържаха настроението в залата, а за техния стайлинг се бяха погрижили от Inside Us и NV Boutique.

359 Hip Hop Awards 2020 показаха едно по-сплотено рап общество у нас, колаборации между различните стилове и всеки от артистите на сцената се обърна към колегите си с поздрав за работата през тежката година, която преживяхме всички.

Цялата церемония на 359 Hip Hop Awards 2021 можете да гледате в началото на юли първо по Vivacom Arena.

Spread the love
Tags from the story
,
More from divamagazine.bg
15 мисли на Рафи Бохосян
Рафи е един от най-забавните, свежи и усмихнати хора, които може да...
Read More
0 replies on “F.O. е рапър за 2020 на 359 Hip Hop Awards”